Balladen om sångfåglar och ormar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Suzanne Collins

Jämför och hitta det billigaste priset på Balladen om sångfåglar och ormar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Balladen om sångfåglar och ormar är skriven av Suzanne Collins och gavs ut 2021-04-15.

Balladen om sångfåglar och ormar som bok, ljudbok eller e-bok.
Balladen om sångfåglar och ormar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Balladen om sångfåglar och ormar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Balladen om sångfåglar och ormar. Boken är skriven av författaren Suzanne Collins. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Balladen om sångfåglar och ormar var 2021-04-15.

Originalspråket som Suzanne Collins skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du är ute efter ISBN-numret för Balladen om sångfåglar och ormar är det: 9789179757342.


Läs Balladen om sångfåglar och ormar som bok

För dig som vill köpa och läsa Balladen om sångfåglar och ormar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Balladen om sångfåglar och ormar som ljudbok

Vill du lyssna på Balladen om sångfåglar och ormar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Balladen om sångfåglar och ormar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Balladen om sångfåglar och ormar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Balladen om sångfåglar och ormar som pocket

Balladen om sångfåglar och ormar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Balladen om sångfåglar och ormar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Balladen om sångfåglar och ormar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Balladen om sångfåglar och ormar
  • Författare: Suzanne Collins
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-04-15
  • Pris: 79
  • Format: Pocket
  • ISBN: 9789179757342

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Balladen om sångfåglar och ormar?

Balladen om sångfåglar och ormar är skriven av författaren Suzanne Collins

När gavs Balladen om sångfåglar och ormar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-04-15.

Var kan jag köpa Balladen om sångfåglar och ormar?

Vi rekommenderar att du köper Balladen om sångfåglar och ormar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Hungerspelen är tillbaka! I "Balladen om sångfåglar och ormar" följer vi händelserna som skedde 64 år innan Hungerspelen-trilogin utspelar sig. Det är morgonen inför slåtterdagens ceremoni, som kommer inleda de tionde hungerspelen. I huvudstaden förbereder sig artonårige Coriolanus Snow inför sitt uppdrag som mentor i spelen. En chans att återfå berömmelse och inflytande. Den en gång så mäktiga ätten Snow har nämligen sjunkit ner i en djup ekonomisk kris, och nu hänger hela familjens framtid på Coriolanus möjlighet att charma, utmanövrera och besegra sina klasskamrater. Så att just hans spelare går vinnande ur hungerspelen. Men oddsen är emot honom. Han blir tilldelad det förnedrande uppdraget att vara mentor åt en flickspelare från Distrikt 12, sämst av de sämsta. Deras öde ligger nu i varandras händer – varje val som Coriolanus gör kan leda till framgång eller fall, triumf eller förintelse. Inne på arenan väntar en kamp på liv eller död. Men utanför arenan börjar Coriolanus få sympati för sin spelare … och tvingas tumma på spelreglerna i sin strävan att överleva. Till varje pris. Med "Balladen om sångfåglar och ormar" tar Suzanne Collins upp viktiga och ständigt aktuella frågor om auktoritet, våldsanvändning och vad som egentligen definierar att vara människa.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen