Nidstången – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åsa Larsson, Ingela Korsell

Jämför och hitta det billigaste priset på Nidstången innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nidstången är skriven av Åsa Larsson, Ingela Korsell och gavs ut 2021-10-11.

Nidstången som bok, ljudbok eller e-bok.
Nidstången

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Nidstången

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nidstången. Boken är skriven av författaren Åsa Larsson, Ingela Korsell. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nidstången var 2021-10-11.

Originalspråket som Åsa Larsson, Ingela Korsell skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Nidstången är det: 9789179759018.


Läs Nidstången som bok

För dig som vill köpa och läsa Nidstången som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nidstången som ljudbok

Vill du lyssna på Nidstången som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Nidstången som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nidstången som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nidstången som pocket

Nidstången finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nidstången med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nidstången med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Nidstången
  • Författare: Åsa Larsson, Ingela Korsell
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-10-11
  • Pris: 139
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179759018

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nidstången?

Nidstången är skriven av författaren Åsa Larsson, Ingela Korsell

När gavs Nidstången ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-10-11.

Var kan jag köpa Nidstången?

Vi rekommenderar att du köper Nidstången hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Slukarläsning nu i färg! Unikt urban fantasy-epos skapat av Åsa Larsson, känd för sina kriminalromaner, i samarbete med författaren och forskaren Ingela Korsell och tecknaren Henrik Jonsson. Serien "PAX" är ett actionfyllt drama om magi, som utspelar sig mitt i dagens Mariefred. I den lilla staden Mariefred börjar konstiga saker att hända. Onda krafter försöker erövra det hemliga, magiska biblioteket, som funnits under kyrkan i hundratals år. Väktarna Estrid och Magnar har vigt sina liv åt att skydda biblioteket, men i takt med att de blir äldre börjar bibliotekets magiska skydd försvagas. Bröderna Alrik och Viggo visar sig vara utvalda för att hjälpa till att försvara biblioteket mot de mörka krafter som vill ta makt över det. Alrik och Viggo måste använda både styrka och list för att övervinna alla övernaturliga otyg som väcks till liv i staden. Men pojkarna har också strider att utkämpa i sitt vardagsliv. Det finns ett killgäng i skolan som gör livet svårt. De har en mamma som de längtar efter, men som inte är att lita på. Och de måste kämpa med sin natur, den där ilskan som exploderar i huvudet, eller den där handen som liksom av sig själv tar grejer och stoppar i fickan. Lika beroendeframkallande som Harry Potter, lika blodisande som Hungerspelen. "PAX" har alla ingredienser av en modern nordisk klassiker. Nidstången är den första delen av tio i serien. Böckerna i serien heter: 1. Nidstången 2. Grimmen 3. Mylingen 4. Bjäran 5. Gasten 6. Näcken 7. Pestan 8. Vitormen 9. Maran 10. Draugen

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen