Vem är borta? – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stina Wirsén

Jämför och hitta det billigaste priset på Vem är borta? innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vem är borta? är skriven av Stina Wirsén och gavs ut 2022-01-03.

Vem är borta? som bok, ljudbok eller e-bok.
Vem är borta?

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 75

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Vem är borta?

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vem är borta?. Boken är skriven av författaren Stina Wirsén. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vem är borta? var 2022-01-03.

Originalspråket som Stina Wirsén skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Vem är borta? är det: 9789179770716.


Läs Vem är borta? som bok

För dig som vill köpa och läsa Vem är borta? som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 75 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vem är borta? som ljudbok

Vill du lyssna på Vem är borta? som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Vem är borta? som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vem är borta? som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vem är borta? som pocket

Vem är borta? finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vem är borta? med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vem är borta? med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Vem är borta?
  • Författare: Stina Wirsén
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-01-03
  • Pris: 75
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179770716

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vem är borta??

Vem är borta? är skriven av författaren Stina Wirsén

När gavs Vem är borta? ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-03.

Var kan jag köpa Vem är borta??

Vi rekommenderar att du köper Vem är borta? hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Relationsdrama för de små! Lilla nallen och stora nallen ska handla mat. Det är roligt, i affären finns så mycket att titta på, så mycket som händer! Men plötsligt har de tappat bort varandra bland alla bananer och tvättmedel! Var är stora nallen? Borta!? Eller är det lilla som är borta? Vem har kommit bort egentligen? Nyss var allting så härligt, men nu känns det läskigt och farligt! Vem är borta? är en liten bok om stora känslor. På ett mästerligt sätt fångar Stina Wirsén i text och bild både det otäcka i att vara borttappad i ett stort varuhus, och det komiska i allt som sker runt omkring. Boken vänder sig till de minsta barnen – den är enkel i sitt upplägg, men med stor finess och träffsäkerhet finner Stina Wirsén de små nyanserna som gör boken till ett mäktigt äventyr!

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen