Emma tvärtemot – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunilla Wolde

Jämför och hitta det billigaste priset på Emma tvärtemot innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Emma tvärtemot är skriven av Gunilla Wolde och gavs ut 2014-10-11.

Emma tvärtemot som bok, ljudbok eller e-bok.
Emma tvärtemot

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 77

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Emma tvärtemot

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Emma tvärtemot. Boken är skriven av författaren Gunilla Wolde. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Emma tvärtemot var 2014-10-11.

Originalspråket som Gunilla Wolde skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Emma tvärtemot i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 28 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 161 x 161 x 6 mm och den väger så mycket som 131 g. Emma tvärtemot ISBN är . Emma tvärtemot är en del av serien: Emma.


Läs Emma tvärtemot som bok

För dig som vill köpa och läsa Emma tvärtemot som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 77 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Emma tvärtemot som ljudbok

Vill du lyssna på Emma tvärtemot som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Emma tvärtemot som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Emma tvärtemot som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Emma tvärtemot som pocket

Emma tvärtemot finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Emma tvärtemot med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Emma tvärtemot med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Emma tvärtemot
 • Författare: Gunilla Wolde
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2014-10-11
 • Pris: 77
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 28
 • Fysiska dimensioner: 161 x 161 x 6 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Emma tvärtemot?

Emma tvärtemot är skriven av författaren Gunilla Wolde

När gavs Emma tvärtemot ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-10-11.

Var kan jag köpa Emma tvärtemot?

Vi rekommenderar att du köper Emma tvärtemot hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Emma är glad nästan jämt. Men ibland är Emma tvärtemot. Då är hon arg, sur eller ledsen.Böckerna om Totte och Emma är riktiga barnboksklassiker. Vardagsnära berättelser i kombination med tidlösa illustrationer gör böckerna ständigt aktuella. Nu varsamt reviderade i ny design. Gunilla Wolde (1939-2015) var författare, tecknare och illustratör. Hon är framför allt förknippad med de populära böckerna om Totte och Emma, klassiker som läses och älskas av nya generationer. Böckerna har översatts till fjorton olika språk.

Utgivande förlag: Natur &amp