Känner du Pettson och Findus? – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sven Nordqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Känner du Pettson och Findus? innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Känner du Pettson och Findus? är skriven av Sven Nordqvist och gavs ut 2014-03-03.

Känner du Pettson och Findus? som bok, ljudbok eller e-bok.
Känner du Pettson och Findus?

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 90

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Känner du Pettson och Findus?

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Känner du Pettson och Findus?. Boken är skriven av författaren Sven Nordqvist. Opal är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Känner du Pettson och Findus? var 2014-03-03.

Originalspråket som Sven Nordqvist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Barnböcker 0-3 år: # 6 vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Känner du Pettson och Findus? i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 16 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 170 x 170 x 13 mm och den väger så mycket som 170 g. Känner du Pettson och Findus? ISBN är 9789172996564. Känner du Pettson och Findus? är en del av serien: Pettson och Findus.


Läs Känner du Pettson och Findus? som bok

För dig som vill köpa och läsa Känner du Pettson och Findus? som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 90 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Känner du Pettson och Findus? som ljudbok

Vill du lyssna på Känner du Pettson och Findus? som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Känner du Pettson och Findus? som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Känner du Pettson och Findus? som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Känner du Pettson och Findus? som pocket

Känner du Pettson och Findus? finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Känner du Pettson och Findus? med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Känner du Pettson och Findus? med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Känner du Pettson och Findus?
 • Författare: Sven Nordqvist
 • Genre: Barnböcker 0-3 år: # 6
 • Förlag: Opal
 • Utgivningsdatum: 2014-03-03
 • Pris: 90
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 16
 • Fysiska dimensioner: 170 x 170 x 13 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789172996564

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Känner du Pettson och Findus??

Känner du Pettson och Findus? är skriven av författaren Sven Nordqvist

När gavs Känner du Pettson och Findus? ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-03-03.

Var kan jag köpa Känner du Pettson och Findus??

Vi rekommenderar att du köper Känner du Pettson och Findus? hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En dag hittar Findus på en ny lek.”Jag har gömt en sak i ett hus där det kacklas”, säger han till Pettson. Pettson går in i hönshuset och hittar en skål. Så fortsätter de med fler saker som har gömts och ska hittas, och till slut kommer det fram: Pettson ska grädda pannkakor förstås!En kartongbok för de minsta om Pettson och Findus.

Utgivande förlag: Opal