Vattnets lockelse – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tanya Stewner

Jämför och hitta det billigaste priset på Vattnets lockelse innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vattnets lockelse är skriven av Tanya Stewner och gavs ut 2021-06-01.

Vattnets lockelse som bok, ljudbok eller e-bok.
Vattnets lockelse

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 164

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Vattnets lockelse

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vattnets lockelse. Boken är skriven av författaren Tanya Stewner. Tukan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vattnets lockelse var 2021-06-01.

Originalspråket som Tanya Stewner skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Vattnets lockelse är det: 9789179853808.


Läs Vattnets lockelse som bok

För dig som vill köpa och läsa Vattnets lockelse som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 164 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vattnets lockelse som ljudbok

Vill du lyssna på Vattnets lockelse som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Vattnets lockelse som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vattnets lockelse som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vattnets lockelse som pocket

Vattnets lockelse finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vattnets lockelse med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vattnets lockelse med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Vattnets lockelse
  • Författare: Tanya Stewner
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-06-01
  • Pris: 164
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179853808

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vattnets lockelse?

Vattnets lockelse är skriven av författaren Tanya Stewner

När gavs Vattnets lockelse ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-01.

Var kan jag köpa Vattnets lockelse?

Vi rekommenderar att du köper Vattnets lockelse hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Första delen i den spännande serien Alea Aquarius. <i><b>"Boken är spännande och fascinerande och författaren har nytänk! (…) Den är skriven för mellanstadiet, men kan även läsas av äldre läsare. Ser verkligen fram emot att få läsa nästa del! En härlig, välskriven, unik fantasybok för flera åldrar."</b></i> – Bibliotekstjänst, häfte 15, 2021 Alea har känt sig dragen till havet så länge hon kan minnas. Men de lockande vågorna är förbundna med livsfara. Alea får på inga villkor komma i kontakt med kallt vatten och känner mycket väl till de varnande ord hennes mor sa innan hon spårlöst försvann ur Aleas liv. Vem är Alea och varifrån kommer hon? I sökandet efter sitt ursprung lär hon känna det unga gänget Alpha Cru, besättningen på båten Crucis, som planlöst seglar omkring på världens alla hav. Under en storm kastas Alea överbord och efter det är inget längre sig likt …

Utgivande förlag: Tukan Förlag