Oceanernas hemlighet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tanya Stewner

Jämför och hitta det billigaste priset på Oceanernas hemlighet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Oceanernas hemlighet är skriven av Tanya Stewner och gavs ut 2022-01-11.

Oceanernas hemlighet som bok, ljudbok eller e-bok.
Oceanernas hemlighet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 168

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Oceanernas hemlighet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Oceanernas hemlighet. Boken är skriven av författaren Tanya Stewner. Tukan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Oceanernas hemlighet var 2022-01-11.

Originalspråket som Tanya Stewner skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Oceanernas hemlighet är det: 9789179853822.


Läs Oceanernas hemlighet som bok

För dig som vill köpa och läsa Oceanernas hemlighet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 168 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Oceanernas hemlighet som ljudbok

Vill du lyssna på Oceanernas hemlighet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Oceanernas hemlighet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Oceanernas hemlighet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Oceanernas hemlighet som pocket

Oceanernas hemlighet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Oceanernas hemlighet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Oceanernas hemlighet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Oceanernas hemlighet
  • Författare: Tanya Stewner
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Utgivningsdatum: 2022-01-11
  • Pris: 168
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179853822

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Oceanernas hemlighet?

Oceanernas hemlighet är skriven av författaren Tanya Stewner

När gavs Oceanernas hemlighet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-11.

Var kan jag köpa Oceanernas hemlighet?

Vi rekommenderar att du köper Oceanernas hemlighet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b><i>"Detta är ett hisnande läsäventyr. Man kastas mellan hopp och förtvivlan. Mötena med de magiska varelserna är fascinerande och i sammanhanget helt trovärdiga. Verkligheten är magisk! (…) Läs och njut!"</i></b> <b>Betyg 5 av 5</b> Bibliotekstjänst, häfte nr 3, 2022   En pirrande känsla vällde upp inom henne som en brusande tsunami. Hon önskade att havsvärlden skulle väckas till liv igen hon ville det mer än något annat! Var det verkligen sant att hon skulle spela en avgörande roll i händelseförloppet? Alea drömmer om att kunna hjälpa alla havsbarn som lever utspridda på land. Hon vill återförena dem och ta dem tillbaka till havet. Men havsvattnet är så förorenat att hon och Lennox är de enda som tål det. Hur ska hon få liv i den utrotade undervattensvärlden igen? Det ryktas att det finns överlevande havsmänniskor som skapat sig ett nytt hem i de varma källorna på Island. Kanske kan Alea hitta sin pappa där. Kommer han i så fall att kunna hjälpa henne att förverkliga sin dröm? Alpha Cru sätter kurs mot Island för att söka efter havsmänniskor. Tredje delen i berättelsen om havsflickan Alea. Tidigare böcker i serien: Alea Aquarius (1): Vattnets lockelse Alea Aquarius (2): Havets färger

Utgivande förlag: Tukan Förlag