Havets färger – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tanya Stewner

Jämför och hitta det billigaste priset på Havets färger innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Havets färger är skriven av Tanya Stewner och gavs ut 2021-09-01.

Havets färger som bok, ljudbok eller e-bok.
Havets färger

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Havets färger

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Havets färger. Boken är skriven av författaren Tanya Stewner. Tukan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Havets färger var 2021-09-01.

Originalspråket som Tanya Stewner skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Havets färger är det: 9789179853815.


Läs Havets färger som bok

För dig som vill köpa och läsa Havets färger som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Havets färger som ljudbok

Vill du lyssna på Havets färger som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Havets färger som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Havets färger som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Havets färger som pocket

Havets färger finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Havets färger med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Havets färger med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Havets färger
  • Författare: Tanya Stewner
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-09-01
  • Pris: 159
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179853815

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Havets färger?

Havets färger är skriven av författaren Tanya Stewner

När gavs Havets färger ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-09-01.

Var kan jag köpa Havets färger?

Vi rekommenderar att du köper Havets färger hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<i>"Hennes hjärta bankade vilt. Ur havsbottnens sand steg det upp hundratals fiskar. Det var som om en ridå drogs undan. Och det hon såg fick henne att tappa andan. Framför henne låg en hel by i ruiner."</i> Alea är en havsflicka! Nu vet hon äntligen varför hon alltid har känt sig så annorlunda. Men vad hände egentligen med hennes mamma för elva år sedan? Och varför verkar hela undervattensvärlden vara utdöd? Alea kan väl inte vara den sista havsmänniskan kvar i hela världen … Tillsammans med Alpha Cru ger hon sig av mot den mytomspunna sjön Loch Ness. Hon hoppas på att finna svaren där, men hon är inte ensam. Även Lennox undrar i hemlighet om han är en havsmänniska. Är det därför de känner en sådan magisk dragning till varandra? Andra delen i berättelsen om havsflickan Alea.

Utgivande förlag: Tukan Förlag