Super-Charlie och monsterbacillerna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Läckberg, Millis Sarri

Jämför och hitta det billigaste priset på Super-Charlie och monsterbacillerna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Super-Charlie och monsterbacillerna är skriven av Camilla Läckberg, Millis Sarri och gavs ut 2022-01-17.

Super-Charlie och monsterbacillerna som bok, ljudbok eller e-bok.
Super-Charlie och monsterbacillerna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Super-Charlie och monsterbacillerna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Super-Charlie och monsterbacillerna. Boken är skriven av författaren Camilla Läckberg, Millis Sarri. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Super-Charlie och monsterbacillerna var 2022-01-17.

Originalspråket som Camilla Läckberg, Millis Sarri skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Super-Charlie och monsterbacillerna är det: 9789179771072.


Läs Super-Charlie och monsterbacillerna som bok

För dig som vill köpa och läsa Super-Charlie och monsterbacillerna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Super-Charlie och monsterbacillerna som ljudbok

Vill du lyssna på Super-Charlie och monsterbacillerna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Super-Charlie och monsterbacillerna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Super-Charlie och monsterbacillerna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Super-Charlie och monsterbacillerna som pocket

Super-Charlie och monsterbacillerna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Super-Charlie och monsterbacillerna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Super-Charlie och monsterbacillerna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Super-Charlie och monsterbacillerna
  • Författare: Camilla Läckberg, Millis Sarri
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-01-17
  • Pris: 139
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179771072

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Super-Charlie och monsterbacillerna?

Super-Charlie och monsterbacillerna är skriven av författaren Camilla Läckberg, Millis Sarri

När gavs Super-Charlie och monsterbacillerna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-17.

Var kan jag köpa Super-Charlie och monsterbacillerna?

Vi rekommenderar att du köper Super-Charlie och monsterbacillerna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Hjälp Super-Charlie – bli en hjälte du också! Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför skänker hon 10 % av sina intäkter från den här boken till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är med och bidrar! Super-Charlie upptäcker en ny superkraft: han kan göra sig osynlig. Men nya krafter kräver träning, och han skrämmer nästan ihjäl sin stackars mamma på kuppen. I samma veva råkar Charlie ut för en mystisk attack. Något omringar honom, något okänt och fasansfullt. Det ser ut som små monster och verkar ha med deras nya granne att göra. Fanny heter tjejen som flyttat in bredvid och som Storebror verkar vara väldigt förtjust i. Mormor förklarar att om det är som hon misstänker så är monstren i själva verket baciller. Ett särskild sorts baciller … Den kaxiga Super-Charlie är barnens egen superhjälte! Succéförfattaren Camilla Läckbergs humor och träffsäkra skildring av familjelivet och illustratören Millis Sarris fartfyllda bilder fyllda av roliga detaljer gör böckerna till barnens favoriter.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen