Stad av skuggor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cassandra Clare

Jämför och hitta det billigaste priset på Stad av skuggor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Stad av skuggor är skriven av Cassandra Clare och gavs ut 2021-07-26.

Stad av skuggor som bok, ljudbok eller e-bok.
Stad av skuggor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Stad av skuggor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Stad av skuggor. Boken är skriven av författaren Cassandra Clare. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Stad av skuggor var 2021-07-26.

Originalspråket som Cassandra Clare skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Stad av skuggor är det: 9789179757021.


Läs Stad av skuggor som bok

För dig som vill köpa och läsa Stad av skuggor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Stad av skuggor som ljudbok

Vill du lyssna på Stad av skuggor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Stad av skuggor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Stad av skuggor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Stad av skuggor som pocket

Stad av skuggor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Stad av skuggor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Stad av skuggor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Stad av skuggor
  • Författare: Cassandra Clare
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-07-26
  • Pris: 147
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179757021

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Stad av skuggor?

Stad av skuggor är skriven av författaren Cassandra Clare

När gavs Stad av skuggor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-07-26.

Var kan jag köpa Stad av skuggor?

Vi rekommenderar att du köper Stad av skuggor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i natten och skuggorna. Här finns demoner, vampyrer, varulvar, trollkarlar, älvor, skönhet, skräck och passion. The Mortal Instruments är den mest framgångsrika internationella urban fantasy-serien vid sidan av Twilight de senaste åren. Det är en vanlig söndagskväll och sommarlov. Clary Fray har fått med sig sin bästa vän Simon till klubben hon gillar, Pandemonium. Men det blir allt annat än en vanlig kväll, det blir början på Clarys nya liv. Clary blir vittne till hur tre ungdomar med konstiga tatueringar och vapen (tjejen har en piska!) dödar en kille inne på klubben. Om det nu är en "kille". Han ser väldigt konstig ut på slutet och hans kropp försvinner utan minsta blodspår. Och det är uppenbart att det bara är Clary som kan se mördarna. Det blir om möjligt ännu konstigare nästa dag då en av mördarna, Jace, dyker upp på samma fik som Clary och Simon. Och samma kväll försvinner Clarys mamma spårlöst … Stad av skuggor, den första delen i serien "The Mortal Instruments", gavs ut redan 2007. Del 2, Stad av aska, kommer på svenska hösten 2013 och del 3 (Stad av glas) våren 2014. Hösten 2013 kommer filmen med Lily Collins och Jamie Campbell Bower (Caius i Twilight-filmerna) som Clary och Jace. Läs mer på www.cassandraclare.com. Se filmtrailer på http://www.youtube.com/watch?v=hc4CiTvQ-YE "A story world I love." Stephenie Meyer

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen