Losing big or losing everything – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Niclas Christoffer

Jämför och hitta det billigaste priset på Losing big or losing everything innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Losing big or losing everything är skriven av Niclas Christoffer och gavs ut 2021-08-19.

Losing big or losing everything som bok, ljudbok eller e-bok.
Losing big or losing everything

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Losing big or losing everything

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Losing big or losing everything. Boken är skriven av författaren Niclas Christoffer. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Losing big or losing everything var 2021-08-19.

Originalspråket som Niclas Christoffer skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Losing big or losing everything är det: 9789179758264.


Läs Losing big or losing everything som bok

För dig som vill köpa och läsa Losing big or losing everything som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Losing big or losing everything som ljudbok

Vill du lyssna på Losing big or losing everything som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Losing big or losing everything som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Losing big or losing everything som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Losing big or losing everything som pocket

Losing big or losing everything finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Losing big or losing everything med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Losing big or losing everything med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Losing big or losing everything
  • Författare: Niclas Christoffer
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-08-19
  • Pris: 189
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179758264

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Losing big or losing everything?

Losing big or losing everything är skriven av författaren Niclas Christoffer

När gavs Losing big or losing everything ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-08-19.

Var kan jag köpa Losing big or losing everything?

Vi rekommenderar att du köper Losing big or losing everything hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Hungerspelen möter Biggest Loser i komikern Niclas Christoffers drastiska dystopi om ett framtida Sverige där vikten och hälsan helt och hållet bestämmer dina rättigheter. De 14-åriga tvillingarna Xerena och Xerene hamnar i världens populäraste dokusåpa – Losing big or losing everything där allt handlar om att gå ner i vikt. Vinnaren får tillbaka alla sina rättigheter och får leva ett liv i lyx med alla bekvämligheter. Men det finns en hake – de som inte vinner dör … Med driv, dramaturgi och twistplots som i en riktigt bra teveserie är det här en bok som får läsaren att bita på naglarna hela vägen till slutet. Första delen i en trilogi.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen