Lagstiftarna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mats Wahl

Jämför och hitta det billigaste priset på Lagstiftarna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Lagstiftarna är skriven av Mats Wahl och gavs ut 2015-09-19.

Lagstiftarna som bok, ljudbok eller e-bok.
Lagstiftarna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Lagstiftarna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Lagstiftarna. Boken är skriven av författaren Mats Wahl. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Lagstiftarna var 2015-09-19.

Originalspråket som Mats Wahl skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Science fiction vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Lagstiftarna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 516 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 140 x 35 mm och den väger så mycket som 704 g. Lagstiftarna ISBN är 9789127140905. Lagstiftarna är en del av serien: Blodregn (del 3).


Läs Lagstiftarna som bok

För dig som vill köpa och läsa Lagstiftarna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Lagstiftarna som ljudbok

Vill du lyssna på Lagstiftarna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Lagstiftarna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Lagstiftarna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Lagstiftarna som pocket

Lagstiftarna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Lagstiftarna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Lagstiftarna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Lagstiftarna
 • Författare: Mats Wahl
 • Genre: Science fiction
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2015-09-19
 • Pris: 159
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 516
 • Fysiska dimensioner: 215 x 140 x 35 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789127140905

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Lagstiftarna?

Lagstiftarna är skriven av författaren Mats Wahl

När gavs Lagstiftarna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-09-19.

Var kan jag köpa Lagstiftarna?

Vi rekommenderar att du köper Lagstiftarna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jag sköt ihjäl dom och alla har sett det på bildväggen. I rätten blev jag frikänd och dom flesta tycker att jag är en hjälte. Jag har dräpt tre. Nu är jag på väg till riksdagen. Elin har lämnat landsbygden för en politisk karriär och tvingas bearbeta sina trauman efter fångenskap, flykt och dödsskjutningar mitt i mediadrevet. Hon bedöms och döms av närstående liksom av främlingar samtidigt som hennes moster Karin snärjer in henne allt mer i det osynliga spelet om makten med roboten Turing som trumfkort. Det blir allt svårare att avgöra vem som är människa och vem som är robot Lagstiftarna är den tredje delen i serien Blodregn. Mats Wahl är en av Sveriges främsta författare som skriver för unga. Han är född 1945 i Malmö och uppvuxen på Gotland och i Stockholm. Sedan debuten 1978 har han skrivit ett femtiotal böcker, pjäser och filmmanus. För ungdomsromanen Vinterviken tilldelades han Augustpriset och det prestigefyllda Deutscher Jugendliteraturpreis. I sin författargärning och som föredragshållare och lärare har han engagerat sig särskilt för ungdomar i kris.Tredje delen i Mats Wahls skrämmande och spännande serie./…/ Miljöerna och personerna är livfullt och övertygande skildrade. Karin Engvén, BTJ

Utgivande förlag: Natur &amp