Hoppa högt, Vilde! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jenny Bicho

Jämför och hitta det billigaste priset på Hoppa högt, Vilde! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Hoppa högt, Vilde! är skriven av Jenny Bicho och gavs ut 2022-01-20.

Hoppa högt, Vilde! som bok, ljudbok eller e-bok.
Hoppa högt, Vilde!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Hoppa högt, Vilde!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Hoppa högt, Vilde!. Boken är skriven av författaren Jenny Bicho. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Hoppa högt, Vilde! var 2022-01-20.

Originalspråket som Jenny Bicho skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Hoppa högt, Vilde! är det: 9789179759117.


Läs Hoppa högt, Vilde! som bok

För dig som vill köpa och läsa Hoppa högt, Vilde! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Hoppa högt, Vilde! som ljudbok

Vill du lyssna på Hoppa högt, Vilde! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Hoppa högt, Vilde! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Hoppa högt, Vilde! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Hoppa högt, Vilde! som pocket

Hoppa högt, Vilde! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Hoppa högt, Vilde! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Hoppa högt, Vilde! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Hoppa högt, Vilde!
  • Författare: Jenny Bicho
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-01-20
  • Pris:
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179759117

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Hoppa högt, Vilde!?

Hoppa högt, Vilde! är skriven av författaren Jenny Bicho

När gavs Hoppa högt, Vilde! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-20.

Var kan jag köpa Hoppa högt, Vilde!?

Vi rekommenderar att du köper Hoppa högt, Vilde! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Allt är så orättvist! Mamma har bestämt att de ska flytta till andra sidan stan och Vilde kan inte förstå hur hon kan vara så dum. Men så fort de kommer till den nya lägenheten får Vilde syn på två tjejer som rider käpphäst på gården, och en eftermiddag ser hon en affisch om att Stallklubben anordnar käpphästträning i stora gympasalen. Åh, vad hon vill gå – och så lycklig hon blir när mamma säger ja. Tjejerna på gården ska också dit, men även Leya från klassen. Hur blir det nu? Kan de vara vänner alla fyra? Och polisen Magnus, varför kommer han plötsligt och hälsar på så ofta? Med ens tycker Vilde att hon har för många pusselbitar i sitt liv. Det är uppenbart att en måste bort, men vilken?

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen