Vilde och sommaren med Cleo – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jenny Bicho

Jämför och hitta det billigaste priset på Vilde och sommaren med Cleo innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vilde och sommaren med Cleo är skriven av Jenny Bicho och gavs ut 2021-06-08.

Vilde och sommaren med Cleo som bok, ljudbok eller e-bok.
Vilde och sommaren med Cleo

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 127

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Vilde och sommaren med Cleo

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vilde och sommaren med Cleo. Boken är skriven av författaren Jenny Bicho. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vilde och sommaren med Cleo var 2021-06-08.

Originalspråket som Jenny Bicho skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Vilde och sommaren med Cleo är det: 9789179756932.


Läs Vilde och sommaren med Cleo som bok

För dig som vill köpa och läsa Vilde och sommaren med Cleo som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 127 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vilde och sommaren med Cleo som ljudbok

Vill du lyssna på Vilde och sommaren med Cleo som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Vilde och sommaren med Cleo som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vilde och sommaren med Cleo som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vilde och sommaren med Cleo som pocket

Vilde och sommaren med Cleo finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vilde och sommaren med Cleo med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vilde och sommaren med Cleo med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Vilde och sommaren med Cleo
  • Författare: Jenny Bicho
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-08
  • Pris: 127
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756932

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vilde och sommaren med Cleo?

Vilde och sommaren med Cleo är skriven av författaren Jenny Bicho

När gavs Vilde och sommaren med Cleo ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-08.

Var kan jag köpa Vilde och sommaren med Cleo?

Vi rekommenderar att du köper Vilde och sommaren med Cleo hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Sommarlov – som Vilde har längtat! Inte bara för att hon snart fyller år, utan för att hon och världens finaste käpphäst Winner ska få rida ut i skogen. Redan när hon kliver ur bilen hos morfar känner hon att sommaren kommer vara full av äventyr. I morfars trädgård hittar hon en busig hund och strax dyker det upp en tjej i hennes egen ålder. Det är Cleo med det blå håret, som nyss har flyttat in i huset på andra sidan syrenhäcken. Inte ens i sin vildaste fantasi hade Vilde kunnat drömma om att hon skulle få en kompis som är både snäll och rolig, och dessutom hoppar högt och springer fort som vinden. En dag får Cleo en idé om att de två ska arrangera en egen käpphästtävling. Det visar sig vara mycket svårare än de först trott!

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen