Skattkammarön – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Robert Louis Stevenson

Jämför och hitta det billigaste priset på Skattkammarön innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Skattkammarön är skriven av Robert Louis Stevenson och gavs ut .

Skattkammarön som bok, ljudbok eller e-bok.
Skattkammarön

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 194

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Skattkammarön

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Skattkammarön. Boken är skriven av författaren Robert Louis Stevenson. Darkness Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Skattkammarön var .

Originalspråket som Robert Louis Stevenson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Skattkammarön är det: 9789198848069.


Läs Skattkammarön som bok

För dig som vill köpa och läsa Skattkammarön som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 194 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Skattkammarön som ljudbok

Vill du lyssna på Skattkammarön som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Skattkammarön som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Skattkammarön som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Skattkammarön som pocket

Skattkammarön finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Skattkammarön med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Skattkammarön med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Skattkammarön
  • Författare: Robert Louis Stevenson
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Darkness Publishing
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 194
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198848069

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Skattkammarön?

Skattkammarön är skriven av författaren Robert Louis Stevenson

När gavs Skattkammarön ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Skattkammarön?

Vi rekommenderar att du köper Skattkammarön hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Med en svårtolkad karta och drömmar om rikedom seglar Jim Hawkins tillsammans med kapten Smollett och besättningen på skeppet Hispaniola till ön där den mytomspunne piraten kapten Flint ska ha begravt sin skatt. Med en besättning som till större delen består av Flints gamla underhuggare ligger myteriet nära. Ben Gunn blir Jims vän, men Long John Silver, kapten Flints enbente kock, visar sig vara en grandios motståndare. Skattkammarön är äventyrsromanernas äventyrsroman, som har blivit stilbildande och vuxit till en egen mytologi vars gestalter har lyskraft som få andra. Den har filmatiserats och bearbetats många gånger, men den ursprungliga romanen drar ständigt in nya generationer av läsare i sin trollkrets. Jim Hawkins hittar en skattkarta och ger sig av för att leta reda på skatten. Med på skeppet är den enbente piraten Long John Silver, som längtar efter guldet. Och han är inte rädd för att luras, göra myteri eller mörda för att få skatten själv.

Utgivande förlag: Darkness Publishing