Gunna går hem

Gunna går hem – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Nilsson Thore

Jämför och hitta det billigaste priset på Gunna går hem innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Gunna går hem är skriven av Maria Nilsson Thore och gavs ut 2013-04-04.

Gunna går hem som bok, ljudbok eller e-bok.
Gunna går hem

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Gunna går hem

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Gunna går hem. Boken är skriven av författaren Maria Nilsson Thore. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Gunna går hem var 2013-04-04.

Originalspråket som Maria Nilsson Thore skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Gunna går hem i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 170 x 8 mm och den väger så mycket som 212 g. Gunna går hem ISBN är 9789163874338. Gunna går hem är en fristående bok .


Läs Gunna går hem som bok

För dig som vill köpa och läsa Gunna går hem som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Gunna går hem som ljudbok

Vill du lyssna på Gunna går hem som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Gunna går hem som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Gunna går hem som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Gunna går hem som pocket

Gunna går hem finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Gunna går hem med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Gunna går hem med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Gunna går hem
 • Författare: Maria Nilsson Thore
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Bonnier Carlsen
 • Utgivningsdatum: 2013-04-04
 • Pris: 89
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 195 x 170 x 8 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789163874338

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Gunna går hem?

Gunna går hem är skriven av författaren Maria Nilsson Thore

När gavs Gunna går hem ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-04-04.

Var kan jag köpa Gunna går hem?

Vi rekommenderar att du köper Gunna går hem hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det är dags för Gunna att gå hem från dagis, men på vägen finns en stor vattenpöl som ser intressant ut. Den måste undersökas. Noga. Bara en liten stund till!Roligt och igenkännande om Gunna som vill undersöka vattenpölen i lugn och ro medan föräldern tålmodigt väntar. De generösa bilderna i varma färgtoner talar sitt tydliga språk i denna mysiga bilderbok.Böckerna i Annika Thores och Maria Nilsson Thores småbarnsserie är lika fulla av vardagsliv som av humor. Berättelserna utgår från 1,5-åringens perspektiv och fångar det betydelsefulla i en vardaglig situation. Det är berättelser som de minsta kan känna igen sig i och som de kommer att vilja höra många, många gånger.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen