Glasvaggan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Henna Johansdotter

Jämför och hitta det billigaste priset på Glasvaggan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Glasvaggan är skriven av Henna Johansdotter och gavs ut 2019-10-21.

Glasvaggan som bok, ljudbok eller e-bok.
Glasvaggan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Glasvaggan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Glasvaggan. Boken är skriven av författaren Henna Johansdotter. Förlaget M är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Glasvaggan var 2019-10-21.

Originalspråket som Henna Johansdotter skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy & magisk realism vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Glasvaggan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 375 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 130 x 24 mm och den väger så mycket som 370 g. Glasvaggan ISBN är 9789523332232. Glasvaggan är en fristående bok .


Läs Glasvaggan som bok

För dig som vill köpa och läsa Glasvaggan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Glasvaggan som ljudbok

Vill du lyssna på Glasvaggan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Glasvaggan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Glasvaggan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Glasvaggan som pocket

Glasvaggan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Glasvaggan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Glasvaggan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Glasvaggan
 • Författare: Henna Johansdotter
 • Genre: Fantasy & magisk realism
 • Förlag: Förlaget M
 • Utgivningsdatum: 2019-10-21
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 375
 • Fysiska dimensioner: 210 x 130 x 24 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789523332232

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Glasvaggan?

Glasvaggan är skriven av författaren Henna Johansdotter

När gavs Glasvaggan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-10-21.

Var kan jag köpa Glasvaggan?

Vi rekommenderar att du köper Glasvaggan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Glasvaggan är en dystopisk science fictionroman där artificiellt och medmänskligt flyter samman. Dimman ligger tung kring Den Nya Fredliga Unionen. Inuti stadens massiva väggar jagar de militanta Humanerna glasbarn odlade, cybernetiska ungdomar med övernaturliga krafter. En kväll kommer Humanerna på besök till Taalia Jonsson och på ett ögonblick vänds hennes liv upp och ner. Taalias trygga vardag rasar samman och hon blir inblandad i en profetia som kommer att förändra mänskligheten för all framtid.

Utgivande förlag: Förlaget M