Felet med Eden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av E P Uggla

Jämför och hitta det billigaste priset på Felet med Eden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Felet med Eden är skriven av E P Uggla och gavs ut 2022-01-18.

Felet med Eden som bok, ljudbok eller e-bok.
Felet med Eden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 211

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Felet med Eden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Felet med Eden. Boken är skriven av författaren E P Uggla. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Felet med Eden var 2022-01-18.

Originalspråket som E P Uggla skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Felet med Eden är det: 9789179770167.


Läs Felet med Eden som bok

För dig som vill köpa och läsa Felet med Eden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 211 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Felet med Eden som ljudbok

Vill du lyssna på Felet med Eden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Felet med Eden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Felet med Eden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Felet med Eden som pocket

Felet med Eden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Felet med Eden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Felet med Eden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Felet med Eden
  • Författare: E P Uggla
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-01-18
  • Pris: 211
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179770167

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Felet med Eden?

Felet med Eden är skriven av författaren E P Uggla

När gavs Felet med Eden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-18.

Var kan jag köpa Felet med Eden?

Vi rekommenderar att du köper Felet med Eden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Felet med Eden är första delen i en gastkramande dystopi om världen efter en dödlig pandemi. När sjuttonåriga Ava vaknar från den nya influensan tillhör hon de äldsta i världen. Influensan har dödat nästan alla utom de riktigt unga. Hon har hamnat i Eden, det paradis som en klick av de äldre överlevarna har byggt. Men Eden framstår mer och mer som en oförsonlig plats, där empati är ett skällsord och alla tvingas tävla mot varandra. Frågorna gnager i Ava. Varför har hon, begåvad men sällan bäst, placerats med eliten? Och hur har ett helt nytt samhälle kunnat skapas på bara några månader? Alla frågor landar i samma svar: Något är skrämmande fel med Eden.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen