Esperanza – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jakob Wegelius

Jämför och hitta det billigaste priset på Esperanza innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Esperanza är skriven av Jakob Wegelius och gavs ut 2021-12-02.

Esperanza som bok, ljudbok eller e-bok.
Esperanza

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Esperanza

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Esperanza. Boken är skriven av författaren Jakob Wegelius. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Esperanza var 2021-12-02.

Originalspråket som Jakob Wegelius skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Esperanza är det: 9789179757052.


Läs Esperanza som bok

För dig som vill köpa och läsa Esperanza som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Esperanza som ljudbok

Vill du lyssna på Esperanza som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Esperanza som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Esperanza som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Esperanza som pocket

Esperanza finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Esperanza med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Esperanza med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Esperanza
  • Författare: Jakob Wegelius
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-12-02
  • Pris: 179
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179757052

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Esperanza?

Esperanza är skriven av författaren Jakob Wegelius

När gavs Esperanza ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-12-02.

Var kan jag köpa Esperanza?

Vi rekommenderar att du köper Esperanza hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Halidon cyklar på enhjuling och jonglerar med silverfärgade bollar. Han uppträder utanför saluhallen vid Rådhustorget. När han denna dag kommer hem så är Kaptenen inte hemma. Där finns bara en kastrull med fiskpinnar, potatis och ärter som han ska värma till middag och en lapp där det står att Kaptenen har gått ut ett tag. Det är tomt och tråkigt men inte alldeles ovanligt. Halidon går så småningom och lägger sig men vaknar mitt i natten och Kaptenen är fortfarande inte hemma. Då känns det konstigt i magen på Halidon " han måste ge sig ut och leta efter Kaptenen. Det blir en färd genom en mörk och tom stad mitt i natten, mellan midnatt och gryningen. Ett letande som känns tyngre och tyngre för varje steg, för Halidon hittar inte sin vän på Ellas jazzkafé där han var så säker på att finna honom, där brukar han sitta och prata drömmar och lyssna på skivor. Inte heller på bänken i parken finns Kaptenen, där han brukar sitta och tänka när han vill vara ensam. På sin väg får Halidon sällskap av en liten strykarhund, som efter bästa förmåga försöker hjälpa sin nya vän. Något som Halidon är smått irriterad över. De blir tagna av nattens hundfångare och även infångade av polisen " hur ska de då kunna finna Kaptenen? I cellen bredvid ligger en sjöman och sover ruset av sig. När han blir väckt framåt morgonkulan så tror han att han har blivit akterseglad, och Halidon är övertygad om att Kaptenen snabbt har tagit sjömannens plats, för Kaptenen längtar ju alltid ut till havs. Men har han bara lämnat Halidon kvar, utan att säga adjö? Jakob Wegelius överraskar här med en bok som skiljer sig rejält från hans två tidigare. Detta är en mycket spännande skildring av Halidons sökning i natten, där man som läsare kryper under skinnet på Halidon. Detta är en bok om att ge och få trygghet och om att första gången våga stå på egna ben. Jakob Wegelius är 2014 års Augustpris-vinnare.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen