Den falska rosen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jakob Wegelius

Jämför och hitta det billigaste priset på Den falska rosen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den falska rosen är skriven av Jakob Wegelius och gavs ut 2021-12-02.

Den falska rosen som bok, ljudbok eller e-bok.
Den falska rosen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den falska rosen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den falska rosen. Boken är skriven av författaren Jakob Wegelius. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den falska rosen var 2021-12-02.

Originalspråket som Jakob Wegelius skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Den falska rosen är det: 9789179772024.


Läs Den falska rosen som bok

För dig som vill köpa och läsa Den falska rosen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den falska rosen som ljudbok

Vill du lyssna på Den falska rosen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den falska rosen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den falska rosen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den falska rosen som pocket

Den falska rosen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den falska rosen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den falska rosen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Den falska rosen
  • Författare: Jakob Wegelius
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-12-02
  • Pris: 147
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179772024

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den falska rosen?

Den falska rosen är skriven av författaren Jakob Wegelius

När gavs Den falska rosen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-12-02.

Var kan jag köpa Den falska rosen?

Vi rekommenderar att du köper Den falska rosen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Ni har bett mig att skriva ner allt jag vet om mannen som kallades för Shetland Jack. Det skall jag göra. Jag skall berätta för Er om hans hårda liv. Och Ni skall få reda på den hemska sanningen om hans mystiska försvinnande. Men historien om Shetland Jack tog inte slut när hans fartyg hittades övergivet i Glasgows hamn. Och nu har Jacks öde blivit en del av mitt eget. Om detta måste jag också skriva, trots att det känns svårt. Ibland vill jag bara glömma den långa vintern i huset på Oswald Street och allt det onda som hände där. Er vän, Sally Jones" "Den Falska Rosen" handlar om fartyget Hudson Queens gåtfulla historia. Sökandet efter sanningen leder skutans besättning – maskinisten Sally Jones och skepparen Henry Koskela – till Skottland och staden Glasgows undre värld. Där tar deras resa en ödesdiger vändning. För Sally Jones står till slut själva livet på spel. "Den Falska Rosen" är en fristående fortsättning på de Augustprisbelönade böckerna "Legenden om Sally Jones" och "Mördarens apa". Jakob Wegelius böcker har läsare världen över och han har mottagit utmärkelser så som Deutscher Jugendliteraturpreis, ALA Batchelder Award (för bästa översatta barn- och ungdomsbok i USA 2018), Nordiska rådets pris för barn- och ungdomslitteratur samt Augustpriset för bästa barn- och ungdomsbok år 2008 och 2014.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen