Den unga eliten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marie Lu

Jämför och hitta det billigaste priset på Den unga eliten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den unga eliten är skriven av Marie Lu och gavs ut 2017-02-13.

Den unga eliten som bok, ljudbok eller e-bok.
Den unga eliten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 99

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den unga eliten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den unga eliten. Boken är skriven av författaren Marie Lu. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den unga eliten var 2017-02-13.

Originalspråket som Marie Lu skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy & magisk realism vilket ger den uHce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Storpocket.

Om du vill läsa Den unga eliten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 306 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 25 mm och den väger så mycket som 337 g. Den unga eliten ISBN är . Den unga eliten är en del av serien: Den unga eliten (del 1).


Läs Den unga eliten som bok

För dig som vill köpa och läsa Den unga eliten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 99 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den unga eliten som ljudbok

Vill du lyssna på Den unga eliten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den unga eliten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den unga eliten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den unga eliten som pocket

Den unga eliten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den unga eliten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den unga eliten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den unga eliten
 • Författare: Marie Lu
 • Genre: Fantasy & magisk realism
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2017-02-13
 • Pris: 99
 • Format: Storpocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 306
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 25 mm
 • SAB: uHce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den unga eliten?

Den unga eliten är skriven av författaren Marie Lu

När gavs Den unga eliten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-02-13.

Var kan jag köpa Den unga eliten?

Vi rekommenderar att du köper Den unga eliten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ny serie av författaren till Legend-trilogin! »Överträffade alla mina förväntningar och jag älskade den så mycket läste ut den i ett enda svep! Rekommenderas varmt!« Betyg: 5 av 5 – CECILIA AX, BOOK OBSESSION»Var beredd på att bli fängslad – och på att längta efter fortsättningen…« BOOKLIST»Ett måste för alla som gillar uppslukande fantasyböcker.« KIRKUSAdelina Amouteru överlevde blodfebern. För ett årtionde sedan svepte denna dödliga sjukdom över hennes land. De flesta som smittades dog, medan de barn som överlevde blev märkta av sjukdomen på egendomliga sätt och började kallas Adelinas svarta hår blev silverfärgat, hennes ögonbryn blonda, och hon har bara ett ärr där hennes vänstra öga en gång satt. Hennes pappa ser henne som ett olycksbarn som förstör familjens goda namn och står i vägen för deras framgång.Men några av de som överlevt febern sägs ha mystiska och kraftfulla förmågor, och även om deras identiteter förblir hemliga har de kommit att kallas Teren Santoro är ledare för en organisation vars uppgift det är att leta upp dessa personer och förgöra dem innan de kan förgöra nationen. Enzo Valenziano är medlem i Adelina har egenskaper som inte är av denna värld. Hon har också ett hämndlystet mörker i sitt hjärta. Och ett begär att krossa alla som vågar trotsa henne.MARIE LU [f. 1984] är en amerikansk författare vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska »Det är inte ofta mörker är något positivt för mig men i det är det som gör den här boken för mig. Det är nog boken alla gråskalor som gör det till perfekt läsning, som griper tag i mig och som gör att jag längtar efter nästa bok.« Betyg 5 av 5 | FANTASTISKA BERÄTTELSER Legend-serien, som såldes till 26 länder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga eliten. Wildcard – den avslutande, andra boken om Warcross-imperiet gick rakt in på New York Times bestsellerlista.Dolksällskapet, en hemlig sammanslutning som letar upp andra inom Den unga eliten innan Santoro hittar dem. Men när dessa två konfronteras med Adelina möter de krafter som de aldrig tidigare skådat Den unga eliten.malfetto.Somliga hatar oss. Somliga fruktar oss. Somliga tillber oss. Men ALLA vet vilka vi är.

Utgivande förlag: Modernista