Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Moa De Bruin

Jämför och hitta det billigaste priset på Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster är skriven av Moa De Bruin och gavs ut 2020-09-11.

Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster som bok, ljudbok eller e-bok.
Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster. Boken är skriven av författaren Moa De Bruin. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster var 2020-09-11.

Originalspråket som Moa De Bruin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skämtberättelser vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 208 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 208 x 154 x 20 mm och den väger så mycket som 418 g. Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster ISBN är 9789129726176. Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster är en fristående bok .


Läs Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster som bok

För dig som vill köpa och läsa Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster som ljudbok

Vill du lyssna på Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster som pocket

Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster
 • Författare: Moa De Bruin
 • Genre: Skämtberättelser
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2020-09-11
 • Pris: 139
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 208
 • Fysiska dimensioner: 208 x 154 x 20 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789129726176

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster?

Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster är skriven av författaren Moa De Bruin

När gavs Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-11.

Var kan jag köpa Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster?

Vi rekommenderar att du köper Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Möt Vera Linnea Svanson: teaterapa, chokladmilkshake-älskare och dagboksskrivare.Vera går i femman och ÄNTLIGEN ska hon få vara med och spela Det lilla monsterbarnet, den klassiska pjäs som skolans teatergrupp framför på halloween. Tänk om hon till och med skulle få en huvudroll, det vore drömmen!!!Samtidigt når galenskapen nya nivåer hemma hos familjen Svanson. Pappa försöker bli av med sitt tacoberoende, storebror Svante försöker bli känd på youtube och lillasyster Olivia försöker vara jobbigast i världen. Moster Bibban vill inget hellre än att komma in på polishögskolan och tränar genom att lösa alla mysterier som finns (och ett och annat som inte finns). Och mamma, hon bestämmer sig hux flux för att tävla i halloweenmys med den nya grannen Jennifer Tror Hon Är Coolson. Allt som kan gå fel gör såklart det, och allra helst när Hugo, den snygga killen i sexan, är i närheten.Men hur är det egentligen med Hugo? Gillar han Vera? Det verkar faktiskt så. Jobbigt bara att Veras bästa kompis Lise plötsligt berättar att hon är JÄTTEKÄR i Hugo. Hur gör man då?Moa de Bruin skriver rappt och kul om en helknäpp familj, som, trots alla tokigheter, kanske inte är så olik din egen. Och bland all humor och alla galna vändningar finns ett stråk av allvar. Hur gör man för att inte svika sin bästis? Och om man redan har råkat göra det, fast det absolut inte var meningen, hur ska man bära sig åt för att bli vänner igen?

Utgivande förlag: Rabén &amp