Uppdraget i London – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hanna Blixt, Jakob Blixt

Jämför och hitta det billigaste priset på Uppdraget i London innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Uppdraget i London är skriven av Hanna Blixt, Jakob Blixt och gavs ut 2021-03-10.

Uppdraget i London som bok, ljudbok eller e-bok.
Uppdraget i London

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Uppdraget i London

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Uppdraget i London. Boken är skriven av författaren Hanna Blixt, Jakob Blixt. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Uppdraget i London var 2021-03-10.

Originalspråket som Hanna Blixt, Jakob Blixt skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Uppdraget i London är det: 9789179854966.


Läs Uppdraget i London som bok

För dig som vill köpa och läsa Uppdraget i London som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Uppdraget i London som ljudbok

Vill du lyssna på Uppdraget i London som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Uppdraget i London som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Uppdraget i London som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Uppdraget i London som pocket

Uppdraget i London finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Uppdraget i London med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Uppdraget i London med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Uppdraget i London
  • Författare: Hanna Blixt, Jakob Blixt
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-03-10
  • Pris: 159
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179854966

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Uppdraget i London?

Uppdraget i London är skriven av författaren Hanna Blixt, Jakob Blixt

När gavs Uppdraget i London ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-03-10.

Var kan jag köpa Uppdraget i London?

Vi rekommenderar att du köper Uppdraget i London hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Sedan urminnes tider har två hemliga sällskap kämpat mot varandra för att bevara, respektive förändra, historien. När Milton och Iona på något sätt råkar ändra det förgångna så att nazisterna vinner kriget, blir de indragna i ett farligt äventyr. En tidsresa för dem tillbaka till andra världskriget och 40-talets London. Nu måste de ställa allt tillrätta. På en ubåt vid kusten är de med i en av andra världskrigets mest fascinerande händelser, Operation Köttfärs, där en död soldat och förfalskade dokument har en avgörande roll för krigets utgång. Kommer Milton och Iona att lyckas återställa historien och återvända till nutiden så som vi känner den? Med stor träffsäkerhet lyckas Hanna och Jakob Blixt förmedla hur vi alla är med och skapar historia! Böckerna väcker intresse för vår världshistoria och är en bra ingång i både historieämnet och i läsandet. En bladvändare för 9-12-åringar.

Utgivande förlag: Tukan förlag