Spåren i snön – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ann Gomér

Jämför och hitta det billigaste priset på Spåren i snön innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Spåren i snön är skriven av Ann Gomér och gavs ut 2020-09-04.

Spåren i snön som bok, ljudbok eller e-bok.
Spåren i snön

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 118

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Spåren i snön

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Spåren i snön. Boken är skriven av författaren Ann Gomér. LL-förlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Spåren i snön var 2020-09-04.

Originalspråket som Ann Gomér skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Spåren i snön i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 56 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 160 x 10 mm och den väger så mycket som 232 g. Spåren i snön ISBN är 9789188073952. Spåren i snön är en del av serien: Grannarna på Bofinken (del 1).


Läs Spåren i snön som bok

För dig som vill köpa och läsa Spåren i snön som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 118 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Spåren i snön som ljudbok

Vill du lyssna på Spåren i snön som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Spåren i snön som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Spåren i snön som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Spåren i snön som pocket

Spåren i snön finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Spåren i snön med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Spåren i snön med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Spåren i snön
 • Författare: Ann Gomér
 • Genre: Deckare
 • Förlag: LL-förlaget
 • Utgivningsdatum: 2020-09-04
 • Pris: 118
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 56
 • Fysiska dimensioner: 216 x 160 x 10 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789188073952

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Spåren i snön?

Spåren i snön är skriven av författaren Ann Gomér

När gavs Spåren i snön ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-04.

Var kan jag köpa Spåren i snön?

Vi rekommenderar att du köper Spåren i snön hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

/LÄTTLÄST/ Jolly, Maria, Roger och Björn är grannar på Bofinken. Idag är Jolly nervös på morgonen. Hon ska nämligen på dejt! Men när hon hittar en hundralapp utanför ytterdörren får hon annat att tänka på. Någon måste ha tappat den. Vems kan den vara? Grannarna bestämmer sig för att starta en utredning. I snön utanför huset upptäcker de fotspår. Väldigt stora fotspår. Kan de vara en ledtråd? Mitt i allt biter Jolly av sin framtand. Hur ska det gå? Kommer de få svar på sina frågor och kommer Jolly kunna gå på sin dejt? Författaren Ann Gomér har lång erfarenhet av att skriva för läsare i behov av lättläst. Spåren i snön är första boken om grannarna på Bofinken. En serie lättlästa feelgood-deckare fyllda av vänskap, kärlek och humor. “Personskildringen är nyanserad, och med enkla medel får gestalterna ordentliga konturer som inte grundas på deras funktionsvariationer, utan på deras personligheter. […] Detta är en berättelse som fyller en lucka, och som kan läsas av alla som behöver en lättläst bok” Helene Ehriander, BTJ-häftet nr 14, 2020.

Utgivande förlag: LL-förlaget