Sarah – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av J T Leroy

Jämför och hitta det billigaste priset på Sarah innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sarah är skriven av J T Leroy och gavs ut 2006-04-01.

Sarah som bok, ljudbok eller e-bok.
Sarah

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Sarah

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sarah. Boken är skriven av författaren J T Leroy. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sarah var 2006-04-01.

Originalspråket som J T Leroy skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Sarah i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 187 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 111 x 12 mm och den väger så mycket som 120 g. Sarah ISBN är 9789185453153. Sarah är en fristående bok .


Läs Sarah som bok

För dig som vill köpa och läsa Sarah som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sarah som ljudbok

Vill du lyssna på Sarah som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Sarah som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sarah som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sarah som pocket

Sarah finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sarah med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sarah med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Sarah
 • Författare: J T Leroy
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2006-04-01
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 187
 • Fysiska dimensioner: 178 x 111 x 12 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789185453153

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sarah?

Sarah är skriven av författaren J T Leroy

När gavs Sarah ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2006-04-01.

Var kan jag köpa Sarah?

Vi rekommenderar att du köper Sarah hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sarah är berättelsen om den förlorade sonen förflyttad till den värld som de amerikanska lastbilshaken och deras parkeringar utgör. Berättaren är en androgyn tolvårig pojke som avgudar sin mamma Sarah, en truckerhora. Men bristen på kärlek från Sarah leder till att han lämnar henne och lastbilsparkeringens trygga värld. Förförd av sin dröm om att bli lika känd som sin mamma, att bli den mest kända truckerhoran någonsin, tar han hennes namn, klär på sig hennes kläder och påbörjar en bisarr och vacker resa genom sydstaternas USA. »JT Leroys självbiografiska bok Karoline Eriksson, Svenska DagbladetSarah, om en 12-årig pojke som liksom sin mamma säljer sig till lastbilschaffisar i sydstaterna, gjorde honom snabbt till indieikon när den kom 2000.«JT Leroy är pseudonym för Laura Albert, född 1966 och uppväxt i Brooklyn, New York. Albert uppfann Leroy som persona i mitten av 90-talet och har sedan dess givit ut tre böcker under detta namn. JT Leroy har också skrivit romanen Hjärtat är bedrägligast av allt.

Utgivande förlag: Modernista