Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jonna Björnstjerna

Jämför och hitta det billigaste priset på Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst är skriven av Jonna Björnstjerna och gavs ut 2021-09-24.

Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst som bok, ljudbok eller e-bok.
Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst. Boken är skriven av författaren Jonna Björnstjerna. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst var 2021-09-24.

Originalspråket som Jonna Björnstjerna skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst är det: 9789179754778.


Läs Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst som bok

För dig som vill köpa och läsa Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst som ljudbok

Vill du lyssna på Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst som pocket

Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst
  • Författare: Jonna Björnstjerna
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-09-24
  • Pris: 139
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179754778

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst?

Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst är skriven av författaren Jonna Björnstjerna

När gavs Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-09-24.

Var kan jag köpa Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst?

Vi rekommenderar att du köper Sagan om den underbara familjen Kanin och mumiens återkomst hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det är fredag i Sagoskogen och Lillebror Kanin ska spendera kvällen med fredagsmys och övernattning hos farmor Kanin. Men mitt i natten vaknar han av ett rysligt skrik. Till sin fasa upptäcker Lillebror att farmor har försvunnit. Hon är puts väck! Kvar finns bara hennes trogne betjänt – en liten sur tomte. Och så finns där förstås alla hotellgäster som övernattar i farmors nyöppnade hemma-hotell (som ligger oroväckande nära den fruktansvärda delen av Sagoskogen). Vad har hänt med Lillebrors kära farmor och hur ska det gå för honom när han tvingas leta efter henne i hotellrummen bland alla udda nattgäster? Plötsligt står han öga mot öga med en kavalkad av fasansfulla figurer: vindspöken, garderobsmonster, häxor, stora stygga vargen och andra styggelser. Och för allt i världen – måtte inte Lillebror Kanin komma i närheten av rummet som slukar allting! "I Jonna Björnstjerna har den yngsta läsekretsen sin egen Stephen King." Petter Lindgren, Aftonbladet Läs också: Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen (2007) Sagan om den underbara familjen Kanin och fru Skräck (2009) Sagan om den underbara familjen Kanin och Godistrollet (2010) Sagan om den underbara familjen Kanin och djupsjöns hemlighet (2013) Sagan om den underbara familjen Kanin och farbror Elände (2018) Sagan om den underbara familjen Kanin och spöktåget (2019) Sagan om den underbara familjen Kanin och rymdskeppet (2020) Sagoskogens flora & fauna (2021)

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen