Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jonna Björnstjerna

Jämför och hitta det billigaste priset på Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen är skriven av Jonna Björnstjerna och gavs ut 2022-04-11.

Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen som bok, ljudbok eller e-bok.
Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 75

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen. Boken är skriven av författaren Jonna Björnstjerna. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen var 2022-04-11.

Originalspråket som Jonna Björnstjerna skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen är det: 9789179772338.


Läs Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen som bok

För dig som vill köpa och läsa Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 75 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen som ljudbok

Vill du lyssna på Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen som pocket

Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen
  • Författare: Jonna Björnstjerna
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-04-11
  • Pris: 75
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179772338

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen?

Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen är skriven av författaren Jonna Björnstjerna

När gavs Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-04-11.

Var kan jag köpa Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen?

Vi rekommenderar att du köper Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Detta är en riktigt läskig saga för 3 – 6-åringar men också underbar!Lillebror Kanin bor med en underbar familj i den underbara delen av skogen. Men … det finns en fruktansvärd del också! Där har alla färger försvunnit, de som bor där vill varandra illa och det finns minst ett stort monster. Självklart har Lillebrors föräldrar varnat honom och hans syskon för att någonsin gå in i den fruktansvärda delen och Lillebror skulle aldrig komma på tanken. Men en dag när Lillebror följer efter och inte har ögon för något annat än en fantastiskt vacker fjäril, hamnar han helt plötsligt i den fruktansvärda delen! Detta är Jonna Björnstjernas (född 1983) debut som bilderboksförfattare. Hon är utbildad på Serieskolan i Malmö och du kan läsa hennes serie i Norrköpings Tidningar, Ernie och snart också i Galago. Hennes illustrationer för tankarna både till Edward Gorey och John Bauer: det är både lite läskigt och romantisk, klassisk saga! Jonna själv ser Julie Doucet och Tim Burton som ledstjärnor i livet. Helt fantastiska, roliga, personliga och i allra högsta grad igenkännbara berättelser och bilder blir det av detta!

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen