Megakillen i dubbeltrubbel – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Olczak

Jämför och hitta det billigaste priset på Megakillen i dubbeltrubbel innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Megakillen i dubbeltrubbel är skriven av Martin Olczak och gavs ut 2017-03-10.

Megakillen i dubbeltrubbel som bok, ljudbok eller e-bok.
Megakillen i dubbeltrubbel

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Megakillen i dubbeltrubbel

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Megakillen i dubbeltrubbel. Boken är skriven av författaren Martin Olczak. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Megakillen i dubbeltrubbel var 2017-03-10.

Originalspråket som Martin Olczak skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare & kriminalhistorier vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Megakillen i dubbeltrubbel i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 85 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 206 x 154 x 13 mm och den väger så mycket som 257 g. Megakillen i dubbeltrubbel ISBN är 9789129701883. Megakillen i dubbeltrubbel är en del av serien: Megakillen (del 2).


Läs Megakillen i dubbeltrubbel som bok

För dig som vill köpa och läsa Megakillen i dubbeltrubbel som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Megakillen i dubbeltrubbel som ljudbok

Vill du lyssna på Megakillen i dubbeltrubbel som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Megakillen i dubbeltrubbel som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Megakillen i dubbeltrubbel som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Megakillen i dubbeltrubbel som pocket

Megakillen i dubbeltrubbel finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Megakillen i dubbeltrubbel med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Megakillen i dubbeltrubbel med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Megakillen i dubbeltrubbel
 • Författare: Martin Olczak
 • Genre: Deckare & kriminalhistorier
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2017-03-10
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 85
 • Fysiska dimensioner: 206 x 154 x 13 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789129701883

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Megakillen i dubbeltrubbel?

Megakillen i dubbeltrubbel är skriven av författaren Martin Olczak

När gavs Megakillen i dubbeltrubbel ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-03-10.

Var kan jag köpa Megakillen i dubbeltrubbel?

Vi rekommenderar att du köper Megakillen i dubbeltrubbel hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Megakillen Melker Jonson är åtta år och bor i Småtorp. Han har en lillasyster som heter Molly och en kråkkompis som heter Zeppelin. Och han hans stora dröm att en dag bli en riktig superhjälte har äntligen gått i uppfyllelse. Molly har hjälpt honom att sy en jättefin superhjältedräkt, och nu är Melker, Molly och Zeppelin alltid redo att överlista nya skurkar.Den här gången hamnar Melker verkligen i dubbeltrubbel när han plötsligt har fått en elak dubbelgångare. Dubbelgångaren tar över hela Småtorp och verkar göra allt för att förstöra för Melker. Men det är en viktig sak som skiljer dem åt: Melker har sin smarta lillasyster Molly och kråkan Zeppelin till sin hjälp!

Utgivande förlag: Rabén &amp