Mannen som sökte sin skugga – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av David Lagercrantz

Jämför och hitta det billigaste priset på Mannen som sökte sin skugga innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mannen som sökte sin skugga är skriven av David Lagercrantz och gavs ut 2018-09-12.

Mannen som sökte sin skugga som bok, ljudbok eller e-bok.
Mannen som sökte sin skugga

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Mannen som sökte sin skugga

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mannen som sökte sin skugga. Boken är skriven av författaren David Lagercrantz. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mannen som sökte sin skugga var 2018-09-12.

Originalspråket som David Lagercrantz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Mannen som sökte sin skugga i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 403 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 25 mm och den väger så mycket som 225 g. Mannen som sökte sin skugga ISBN är 9789113085050. Mannen som sökte sin skugga är en del av serien: Millennium (del 5).


Läs Mannen som sökte sin skugga som bok

För dig som vill köpa och läsa Mannen som sökte sin skugga som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mannen som sökte sin skugga som ljudbok

Vill du lyssna på Mannen som sökte sin skugga som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Mannen som sökte sin skugga som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mannen som sökte sin skugga som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mannen som sökte sin skugga som pocket

Mannen som sökte sin skugga finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mannen som sökte sin skugga med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mannen som sökte sin skugga med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mannen som sökte sin skugga
 • Författare: David Lagercrantz
 • Genre:
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2018-09-12
 • Pris: 69
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 403
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 25 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789113085050

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mannen som sökte sin skugga?

Mannen som sökte sin skugga är skriven av författaren David Lagercrantz

När gavs Mannen som sökte sin skugga ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-12.

Var kan jag köpa Mannen som sökte sin skugga?

Vi rekommenderar att du köper Mannen som sökte sin skugga hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Lisbeth Salander avtjänar ett kortare straff på kvinno­fängelset Flodberga och gör allt för att hålla sig undan de interna konflikterna mellan fångarna. Det dröjer inte länge förrän Benito, den informella ledaren, utmanar henne.Lisbeth får besök av Holger Palmgren som fått tag i dokument som kastar nytt ljus över myndigheternas övergrepp i hennes barndom. Hon ber Mikael Blomkvist om hjälp att göra några efterforskningar. Spåren leder dem till en viss Leo Mannheimer.Hur hänger en välartad finanskilles bakgrund ihop med Lisbeths? Och hur ska Lisbeth hantera hoten från Benito och hennes gäng som trappas upp alltmer?I Mannen som sökte sin skugga, den femte boken i Millenniumserien, har David Lagercrantz tvinnat en historia om statliga övergrepp, hedersproblematik och de skuggor från barndomen som fortfarande jagar Lisbeth Salander.”Det är oavbrutet spännande …” Femina”David Lagercrantz skriver bra och håller sin berättelse i säker hand. Han är mångkunnig och flyhänt.” Norrköpings Tidningar”David Lagercrantz bygger vidare på Stieg Larssons grund med den äran. Romangestalterna fortsätter att fascinera, och när det gäller att skapa spänning hör han till de bästa i genren.” SvD”AB Kultur har läst, för att inte säga sträckläst, David Lagercrantz nya spänningsroman som fortsätter Millennium-serien om datageniet Lisbeth Salander.” Arbetarbladet

Utgivande förlag: Norstedts