Flickan som lekte med elden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stieg Larsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Flickan som lekte med elden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Flickan som lekte med elden är skriven av Stieg Larsson och gavs ut 2015-09-21.

Flickan som lekte med elden som bok, ljudbok eller e-bok.
Flickan som lekte med elden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Flickan som lekte med elden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Flickan som lekte med elden. Boken är skriven av författaren Stieg Larsson. Norstedts Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Flickan som lekte med elden var 2015-09-21.

Originalspråket som Stieg Larsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Flickan som lekte med elden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 632 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 40 mm och den väger så mycket som 344 g. Flickan som lekte med elden ISBN är 9789113071305. Flickan som lekte med elden är en del av serien: Millennium (del 2).


Läs Flickan som lekte med elden som bok

För dig som vill köpa och läsa Flickan som lekte med elden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Flickan som lekte med elden som ljudbok

Vill du lyssna på Flickan som lekte med elden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Flickan som lekte med elden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Flickan som lekte med elden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Flickan som lekte med elden som pocket

Flickan som lekte med elden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Flickan som lekte med elden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Flickan som lekte med elden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Flickan som lekte med elden
 • Författare: Stieg Larsson
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Norstedts Förlag
 • Utgivningsdatum: 2015-09-21
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 632
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 40 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789113071305

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Flickan som lekte med elden?

Flickan som lekte med elden är skriven av författaren Stieg Larsson

När gavs Flickan som lekte med elden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-09-21.

Var kan jag köpa Flickan som lekte med elden?

Vi rekommenderar att du köper Flickan som lekte med elden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Det finns inga oskyldiga. Däremot finns det olika grader av ansvar.” Lisbeth SalanderDen andra boken i Stieg Larssons Millenniumserie, succéfenomenet som sålt 100 miljoner exemplar världen över.En journalist och hans researchpartner hittas mördade och allt pekar på att Lisbeth Salander är skyldig till morden. Mikael Blomkvist misstänker att dödsfallen är kopplade till en traffickingoperation som leds av den ökände gangstern ?Zala? ? och att man försöker sätta dit Salander.En rad dramatiska händelser får Lisbeths mörka förflutna att göra sig påmint, och hon bestämmer sig för att göra upp med det förgångna en gång för alla. Hon ska straffa dem som förtjänar att straffas.Stieg Larssons tre romaner i Millenniumserien har för alltid gjort avtryck i spänningslitteraturen. Stieg Larsson avled 2005 och hann inte uppleva den globala succé böckerna gjort, med miljontals läsare som tagit Blomkvist och Salander till sina hjärtan.”Allt som imponerade i debuten är intakt också i uppföljaren: den skickliga personskildringen, den vassa dialogen, samhällskritiken, humorn och den sanslöst spännande intrigen.”- Svenska Dagbladet”Det är både roligt och snyggt. Lisbeth Salander är den coolaste av hämndänglar, på rymmen ur Storebrors hus.”- Aftonbladet”Lisbeth Salander är en av de mest originella och minnesvärd thrillerhjältarna på senare tid.”- The New York Times (US)

Utgivande förlag: Norstedts Förlag