Kejsaren av Nihon-Ja – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av John Flanagan

Jämför och hitta det billigaste priset på Kejsaren av Nihon-Ja innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Kejsaren av Nihon-Ja är skriven av John Flanagan och gavs ut 2011-10-06.

Kejsaren av Nihon-Ja som bok, ljudbok eller e-bok.
Kejsaren av Nihon-Ja

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 137

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Kejsaren av Nihon-Ja

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Kejsaren av Nihon-Ja. Boken är skriven av författaren John Flanagan. B Wahlströms är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Kejsaren av Nihon-Ja var 2011-10-06.

Originalspråket som John Flanagan skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy & magisk realism vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Kejsaren av Nihon-Ja i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 488 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 198 x 138 x 38 mm och den väger så mycket som . Kejsaren av Nihon-Ja ISBN är . Kejsaren av Nihon-Ja är en del av serien: Spejarens lärling (del 10).


Läs Kejsaren av Nihon-Ja som bok

För dig som vill köpa och läsa Kejsaren av Nihon-Ja som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 137 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Kejsaren av Nihon-Ja som ljudbok

Vill du lyssna på Kejsaren av Nihon-Ja som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Kejsaren av Nihon-Ja som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Kejsaren av Nihon-Ja som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Kejsaren av Nihon-Ja som pocket

Kejsaren av Nihon-Ja finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Kejsaren av Nihon-Ja med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Kejsaren av Nihon-Ja med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Kejsaren av Nihon-Ja
 • Författare: John Flanagan
 • Genre: Fantasy & magisk realism
 • Förlag: B Wahlströms
 • Utgivningsdatum: 2011-10-06
 • Pris: 137
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 488
 • Fysiska dimensioner: 198 x 138 x 38 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Kejsaren av Nihon-Ja?

Kejsaren av Nihon-Ja är skriven av författaren John Flanagan

När gavs Kejsaren av Nihon-Ja ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-10-06.

Var kan jag köpa Kejsaren av Nihon-Ja?

Vi rekommenderar att du köper Kejsaren av Nihon-Ja hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Horace har svårt att hålla sig utanför en uppseglande konflikt under sitt uppdrag i kejsardömet Nihon-Ja och snart dras även spejaren Will in i stridigheterna.HORACE ÄR FÖRSVUNNEN. Det har gått månader sedan han sändes till kejsarens hov i Nihon-Ja och han har varken återvänt eller sänt bud. Så Will, Evanlyn och Alyss beger sig iväg för att ta reda på vad som har hänt.Det visar sig att Horace har gjort det förbjudna ? han har blivit indragen i en politisk maktkamp i det avlägsna riket. Senshikrigarna har gjort uppror och Horace har valt att stödja den avsatte kejsaren. Will och Horace måste nu hitta personer som vågar slåss mot de tränade Senshikrigarna. Samtidigt måste rivalerna Alyss och Evanlyn tillsammans söka hjälp hos ett mystiskt bergsfolk. John Flanagan växte upp i Sydney, Australien och drömde alltid om att bli författare. Istället för böcker skrev han under många år reklamtexter och utvecklade även en populär teveserie i sitt hemland. Serien om Will, spejarens lärling, var från början en samling korta historier som Flanagan skrev till sin son, som var mycket mindre än alla sina kompisar. Han ville visa att det fanns sånt som var roligt att läsa och att man inte behövde vara stor och stark för att vara hjältemodig. (Numera är sonen stor och stark, men älskar fortfarande att läsa Spejarens lärling.) John Flanagan bor i en förort till Sydney med sin fru och skriver fortfarande på nya delar till serien. Han har en son, två döttrar och fyra barnbarn.

Utgivande förlag: B Wahlströms