Jorden runt på 80 dagar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jules Verne

Jämför och hitta det billigaste priset på Jorden runt på 80 dagar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Jorden runt på 80 dagar är skriven av Jules Verne och gavs ut .

Jorden runt på 80 dagar som bok, ljudbok eller e-bok.
Jorden runt på 80 dagar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Jorden runt på 80 dagar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Jorden runt på 80 dagar. Boken är skriven av författaren Jules Verne. Darkness Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Jorden runt på 80 dagar var .

Originalspråket som Jules Verne skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Jorden runt på 80 dagar är det: 9789198848045.


Läs Jorden runt på 80 dagar som bok

För dig som vill köpa och läsa Jorden runt på 80 dagar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Jorden runt på 80 dagar som ljudbok

Vill du lyssna på Jorden runt på 80 dagar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Jorden runt på 80 dagar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Jorden runt på 80 dagar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Jorden runt på 80 dagar som pocket

Jorden runt på 80 dagar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Jorden runt på 80 dagar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Jorden runt på 80 dagar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Jorden runt på 80 dagar
  • Författare: Jules Verne
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Darkness Publishing
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 179
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198848045

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Jorden runt på 80 dagar?

Jorden runt på 80 dagar är skriven av författaren Jules Verne

När gavs Jorden runt på 80 dagar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Jorden runt på 80 dagar?

Vi rekommenderar att du köper Jorden runt på 80 dagar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Phileas Fogg, brittisk gentleman och medlem av Reformklubben, slår vad om att han kan resa jorden runt på åttio dagar. Med sig tar han sin franske betjänt, Jean Passepartout. De många oförutsedda saker och faror de möter på vägen beror på fransmannens nyfikenhet och äventyrslust. Samtidigt misstänks Fogg för att ha rånat Banken av England på en jättesumma och de jagas hack i häl av den engelske detektiven Fix. Till sist är det fransmannen som kommer på hur de ska överlista alla.

Utgivande förlag: Darkness Publishing