Här kommer natten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Charlotte Aquilonius

Jämför och hitta det billigaste priset på Här kommer natten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Här kommer natten är skriven av Charlotte Aquilonius och gavs ut 2019-03-22.

Här kommer natten som bok, ljudbok eller e-bok.
Här kommer natten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Här kommer natten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Här kommer natten. Boken är skriven av författaren Charlotte Aquilonius. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Här kommer natten var 2019-03-22.

Originalspråket som Charlotte Aquilonius skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Här kommer natten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 329 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 177 x 109 x 19 mm och den väger så mycket som 181 g. Här kommer natten ISBN är 9789177816980. Här kommer natten är en fristående bok .


Läs Här kommer natten som bok

För dig som vill köpa och läsa Här kommer natten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Här kommer natten som ljudbok

Vill du lyssna på Här kommer natten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Här kommer natten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Här kommer natten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Här kommer natten som pocket

Här kommer natten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Här kommer natten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Här kommer natten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Här kommer natten
 • Författare: Charlotte Aquilonius
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2019-03-22
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 329
 • Fysiska dimensioner: 177 x 109 x 19 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789177816980

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Här kommer natten?

Här kommer natten är skriven av författaren Charlotte Aquilonius

När gavs Här kommer natten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-22.

Var kan jag köpa Här kommer natten?

Vi rekommenderar att du köper Här kommer natten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ett skräckromantiskt stockholmsäventyr som på kort tid kommit att älskas av läsare och recensenterMilla har på ovanliga vägar kommit över en stor våning på en av Södermalms bästa adresser. Bakom sig har hon ett kraschat förhållande och framför sig en karriär som läkare på sjukhusets hematologimottagning. När vintermörkret sänker sig börjar hon ifrågasätta meningen med allt. Samma sak drabbar tvillingsystern Laura som arbetar som servitris på konceptkrogen Hunger & Törst. Har det någonting med deras 26-årsdag att göra? Med att deras hemlighetsfulla mamma vägrar att prata om det förflutna? Eller med den noga plomberade kista som är på väg norrut från Paris? CHARLOTTE AQUILONIUS är född i Stockholm, uppvuxen i Sigtuna och numera bosatt på Södermalm. Hon har arbetat i förlagsbranschen i många år och är sedan 2007 förläggare på Albert Bonniers Förlag. »För alla stockholmare är det en riktig julafton att läsa om vampyrernas trassliga relationer på Södermalm.« Science fiction-bokhandeln»Boken kan få dig att kasta ett extra vakande öga på stolsgrannen på tuben.« Södermalmsnytt Här kommer natten är hennes debutroman. Här kommer natten är ett äventyr från ett Stockholm i frostnupen kråsblus, en samtidshistoria som trotsar tiden, om möjlighet och verklighet, om girighet, kärlek, längtan och svek. En roman för alla vuxna i slukaråldern. »Oftast är det som att hitta hem. Hem till en fiktiv värld som ser ut som vår egen, men där ingenting är vad det ser ut att vara. En hemtam känsla, i alla fall för dem som redan fastnat för gotisk skräckromantik, och älskar när genren återupplivas.« Borås tidning»Det är en rätt så ljuvlig liten brygd av vardagsrealism och vampyriska väsen som Aquilonius kokat ihop.« Jenny Aschenbrenner, Svenska Dagbladet»Som om Klas Östergren skulle ha gett sig på att skriva en vampyrroman« BTJ, Viktor Andersson

Utgivande förlag: Modernista