Fallen flicka – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christina Wahldén

Jämför och hitta det billigaste priset på Fallen flicka innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fallen flicka är skriven av Christina Wahldén och gavs ut 2017-02-28.

Fallen flicka som bok, ljudbok eller e-bok.
Fallen flicka

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Fallen flicka

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fallen flicka. Boken är skriven av författaren Christina Wahldén. En bok för alla är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fallen flicka var 2017-02-28.

Originalspråket som Christina Wahldén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Fallen flicka i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 176 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 175 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som 102 g. Fallen flicka ISBN är 9789172217461. Fallen flicka är en fristående bok .


Läs Fallen flicka som bok

För dig som vill köpa och läsa Fallen flicka som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fallen flicka som ljudbok

Vill du lyssna på Fallen flicka som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Fallen flicka som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fallen flicka som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fallen flicka som pocket

Fallen flicka finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fallen flicka med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fallen flicka med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fallen flicka
 • Författare: Christina Wahldén
 • Genre:
 • Förlag: En bok för alla
 • Utgivningsdatum: 2017-02-28
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 176
 • Fysiska dimensioner: 175 x 110 x 10 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789172217461

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fallen flicka?

Fallen flicka är skriven av författaren Christina Wahldén

När gavs Fallen flicka ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-02-28.

Var kan jag köpa Fallen flicka?

Vi rekommenderar att du köper Fallen flicka hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Rona och hennes familj flydde till Sverige från Afghanistan för några år sedan. Rona är den enda i familjen som riktigt har anpassat sig och hon är nu fast mellan två världar. Hon älskar skolan där hon har vänner och motiverande lärare och hon drömmer om att en dag bli läkare. Men hemma har hon det svårt. Hon måste själv sköta hushållet och är under ständig bevakning av pappan. Så fort hon inte gör som hon blir tillsagd blir hon misshandlad. Till slut går det så långt att hon knuffas ut från balkongen av sin pappa och äldre bror. I Fallen flicka skildras en ung tjejs kamp för att få vara den hon är och för att få leva. Detta är en gripande skildring av hedersvåld i vårt samhälle. Christina Wahldén är journalist och författare och har skrivit många böcker för unga, bland annat den omdiskuterade och viktiga ungdomsromanen Kort kjol. Fallen flicka är en angelägen bok om ett angeläget ämne. – Lena Kåreland, SvD Framröstad av Bokjuryn 2009!

Utgivande förlag: En bok för alla