Dolken från Tunis – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Agatha Christie

Jämför och hitta det billigaste priset på Dolken från Tunis innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dolken från Tunis är skriven av Agatha Christie och gavs ut 2019-09-01.

Dolken från Tunis som bok, ljudbok eller e-bok.
Dolken från Tunis

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Dolken från Tunis

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dolken från Tunis. Boken är skriven av författaren Agatha Christie. Bookmark Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dolken från Tunis var 2019-09-01.

Originalspråket som Agatha Christie skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassiska deckare Skönlitteratur i översättning vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Dolken från Tunis i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 299 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 145 x 30 mm och den väger så mycket som 417 g. Dolken från Tunis ISBN är 9789189007130. Dolken från Tunis är en del av serien: Poirot.


Läs Dolken från Tunis som bok

För dig som vill köpa och läsa Dolken från Tunis som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dolken från Tunis som ljudbok

Vill du lyssna på Dolken från Tunis som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Dolken från Tunis som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dolken från Tunis som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dolken från Tunis som pocket

Dolken från Tunis finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dolken från Tunis med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dolken från Tunis med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Dolken från Tunis
 • Författare: Agatha Christie
 • Genre: Klassiska deckare Skönlitteratur i översättning
 • Förlag: Bookmark Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-09-01
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 299
 • Fysiska dimensioner: 200 x 145 x 30 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789189007130

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dolken från Tunis?

Dolken från Tunis är skriven av författaren Agatha Christie

När gavs Dolken från Tunis ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-01.

Var kan jag köpa Dolken från Tunis?

Vi rekommenderar att du köper Dolken från Tunis hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

BÄSTA KRIMINALROMAN GENOM TIDERNAEtt klassiskt låsta rummet-mysterium, där alla inblandade är lika övertygande oskyldiga … som skyldiga.När en änka i byn King Abbot begår självmord börjar ryk tena omedelbart florera. Det ena säger att hon mördat sin make, det andra att hon var utsatt för utpressning och det tredje att hon hade en affär med den rike Roger Ackroyd. Redan dagen efter hennes död infaller nästa. Bakom den låsta dörren till sitt arbetsrum mördas Roger Ackroyd, efter att han fått ett brev som avslöjar vem det var som pressat änkan på pengar. Hercule Poirot kallas in och läsaren hålls på halster om vem som begått dåden till dess att han ger oss den allra sista detal jen som hans små grå celler uppfattat. AGATHA CHRISTIE (1890-1976) är känd över hela världen som kriminalromanernas drottning. Hennes böcker har sålts i mer än tre miljarder exemplar över hela världen vilket ingen annan författare i modern tid kommer i närheten av. Om ändå alla hennes mysterier vore lika geniala som detta! Huffington PostDOLKEN FRÅN TUNIS ses som en grundsten inom kriminallitteraturen. Boken, som valts till bästa kriminal roman någonsin av Crime Writers Association, anses ha banat väg för hela den populära deckargenren.

Utgivande förlag: Bookmark Förlag