Den hemlighetsfulle motståndaren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Agatha Christie

Jämför och hitta det billigaste priset på Den hemlighetsfulle motståndaren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den hemlighetsfulle motståndaren är skriven av Agatha Christie och gavs ut 2015-12-21.

Den hemlighetsfulle motståndaren som bok, ljudbok eller e-bok.
Den hemlighetsfulle motståndaren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 204

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den hemlighetsfulle motståndaren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den hemlighetsfulle motståndaren. Boken är skriven av författaren Agatha Christie. Stockholm Text är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den hemlighetsfulle motståndaren var 2015-12-21.

Originalspråket som Agatha Christie skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassiska deckare vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Den hemlighetsfulle motståndaren i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 226 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 134 x 15 mm och den väger så mycket som 303 g. Den hemlighetsfulle motståndaren ISBN är 9789188171689. Den hemlighetsfulle motståndaren är en fristående bok .


Läs Den hemlighetsfulle motståndaren som bok

För dig som vill köpa och läsa Den hemlighetsfulle motståndaren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 204 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den hemlighetsfulle motståndaren som ljudbok

Vill du lyssna på Den hemlighetsfulle motståndaren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den hemlighetsfulle motståndaren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den hemlighetsfulle motståndaren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den hemlighetsfulle motståndaren som pocket

Den hemlighetsfulle motståndaren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den hemlighetsfulle motståndaren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den hemlighetsfulle motståndaren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den hemlighetsfulle motståndaren
 • Författare: Agatha Christie
 • Genre: Klassiska deckare
 • Förlag: Stockholm Text
 • Utgivningsdatum: 2015-12-21
 • Pris: 204
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 226
 • Fysiska dimensioner: 190 x 134 x 15 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789188171689

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den hemlighetsfulle motståndaren?

Den hemlighetsfulle motståndaren är skriven av författaren Agatha Christie

När gavs Den hemlighetsfulle motståndaren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-12-21.

Var kan jag köpa Den hemlighetsfulle motståndaren?

Vi rekommenderar att du köper Den hemlighetsfulle motståndaren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tommy och Tuppence är unga, panka och äventyrslystna. De startar en detektivagentur och får i uppdrag av mr Whittington att spåra hemliga dokument som försvann efter skeppet Lusitanias förlisning. Innan de vet ordet av befinner de sig i stor fara.Agatha Christie är en av världens mest lästa och älskade spänningsförfattare. Hennes litterära produktion omfattare mer än hundra titlar, varav flera i dag räknas som odödliga klassiker.

Utgivande förlag: Stockholm Text