Diomedes hästar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Agatha Christie

Jämför och hitta det billigaste priset på Diomedes hästar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Diomedes hästar är skriven av Agatha Christie och gavs ut 2015-09-15.

Diomedes hästar som bok, ljudbok eller e-bok.
Diomedes hästar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Diomedes hästar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Diomedes hästar. Boken är skriven av författaren Agatha Christie. Novellix är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Diomedes hästar var 2015-09-15.

Originalspråket som Agatha Christie skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassiska deckare Noveller vilket ger den Hce.016 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Diomedes hästar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 31 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 150 x 105 x 5 mm och den väger så mycket som 38 g. Diomedes hästar ISBN är 9789175890777. Diomedes hästar är en fristående bok .


Läs Diomedes hästar som bok

För dig som vill köpa och läsa Diomedes hästar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Diomedes hästar som ljudbok

Vill du lyssna på Diomedes hästar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Diomedes hästar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Diomedes hästar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Diomedes hästar som pocket

Diomedes hästar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Diomedes hästar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Diomedes hästar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Diomedes hästar
 • Författare: Agatha Christie
 • Genre: Klassiska deckare Noveller
 • Förlag: Novellix
 • Utgivningsdatum: 2015-09-15
 • Pris: 55
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 31
 • Fysiska dimensioner: 150 x 105 x 5 mm
 • SAB: Hce.016
 • ISBN: 9789175890777

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Diomedes hästar?

Diomedes hästar är skriven av författaren Agatha Christie

När gavs Diomedes hästar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-09-15.

Var kan jag köpa Diomedes hästar?

Vi rekommenderar att du köper Diomedes hästar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kriminalförfattaren Agatha Christie är världsberömd för sina böcker, vilka har sålts i mer än tre miljarder exemplar. Den femtonde september 2015 skulle hon ha fyllt 125 år, vilket firas stort i hela världen. Diomedes hästar är hämtad från novellsamlingen Herkules storverk (1947). Berättelsen handlar om en av Christies mest kända karaktärer, detektiven Hercule Poirot, som får lösa ett fall som både går ut på att avslöja en knarklangare och att skydda en ung kvinna från att dras med i dekadensen. Novellen är nyöversatt av Helen Ljungmark. Novellix ger ut små, snygga böcker i vykortsstorlek med en novell per bok. Både klassiker och nyskrivet – allt ifrån Virginia Woolf till Håkan Nesser! Samtliga böcker med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer. Novellix-novellerna säljs både styckvis och förpackade i fina presentaskar. Stora läsupplevelser i ett litet format. Vem är ni egentligen? sa hon. Ni var inte med på festen. Nej, jag var inte med på festen. Jag är en vän till doktor Stoddart. Är ni också läkare? Ni ser inte ut som en läkare. Mitt namn , sa Poirot och lyckades som vanligt få det enkla meddelandet att låta som första aktens slutreplik, mitt namn är Hercule Poirot Effekten uteblev inte. Ibland hade Poirot haft den smärtsamma erfarenheten att en okänslig yngre generation aldrig hade hört talas om honom. Men det var tydligt att Sheila Grant hade gjort det. Hon var handfallen mållös. Hon bara stirrade och stirrade.

Utgivande förlag: Novellix