Det mystiska huset – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Petter Lidbeck

Jämför och hitta det billigaste priset på Det mystiska huset innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det mystiska huset är skriven av Petter Lidbeck och gavs ut 2019-01-07.

Det mystiska huset som bok, ljudbok eller e-bok.
Det mystiska huset

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Det mystiska huset

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det mystiska huset. Boken är skriven av författaren Petter Lidbeck. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det mystiska huset var 2019-01-07.

Originalspråket som Petter Lidbeck skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare & kriminalhistorier vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Det mystiska huset i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 145 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 105 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 243 g. Det mystiska huset ISBN är 9789129709445. Det mystiska huset är en del av serien: Tre tjejer (del 1).


Läs Det mystiska huset som bok

För dig som vill köpa och läsa Det mystiska huset som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det mystiska huset som ljudbok

Vill du lyssna på Det mystiska huset som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Det mystiska huset som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det mystiska huset som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det mystiska huset som pocket

Det mystiska huset finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det mystiska huset med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det mystiska huset med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Det mystiska huset
 • Författare: Petter Lidbeck
 • Genre: Deckare & kriminalhistorier
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-01-07
 • Pris: 129
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 145
 • Fysiska dimensioner: 105 x 150 x 10 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789129709445

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det mystiska huset?

Det mystiska huset är skriven av författaren Petter Lidbeck

När gavs Det mystiska huset ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-07.

Var kan jag köpa Det mystiska huset?

Vi rekommenderar att du köper Det mystiska huset hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Mc-killarna gick uppför en backe och in i en källarlokal utan fönster. Vi stannade en bit ifrån och väntade. Mitt hjärta slog hårt i bröstet och jag andades snabbt och hetsigt.- Inte mycket vi kan göra nu, sa jag.Siri tittade på mig. För henne hade äventyret bara börjat.Egentligen ska Pella och tvillingarna bara kolla om surgubben är hemma. Istället trillar de rakt in i ett mysterium med skumma män med pistoler och långhåriga motorcykelkillar.Petter Lidbecks deckarserie Tre tjejer är både spännande och läskig, med en stor portion humor och sköna karaktärer. Det mystiska huset är den första delen i serien.

Utgivande förlag: Rabén &amp