En helt vanlig jul med familjen Jansson – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Widmark

Jämför och hitta det billigaste priset på En helt vanlig jul med familjen Jansson innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. En helt vanlig jul med familjen Jansson är skriven av Martin Widmark och gavs ut 2021-10-04.

En helt vanlig jul med familjen Jansson som bok, ljudbok eller e-bok.
En helt vanlig jul med familjen Jansson

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 135

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om En helt vanlig jul med familjen Jansson

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring En helt vanlig jul med familjen Jansson. Boken är skriven av författaren Martin Widmark. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för En helt vanlig jul med familjen Jansson var 2021-10-04.

Originalspråket som Martin Widmark skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för En helt vanlig jul med familjen Jansson är det: 9789179757991.


Läs En helt vanlig jul med familjen Jansson som bok

För dig som vill köpa och läsa En helt vanlig jul med familjen Jansson som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 135 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på En helt vanlig jul med familjen Jansson som ljudbok

Vill du lyssna på En helt vanlig jul med familjen Jansson som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs En helt vanlig jul med familjen Jansson som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa En helt vanlig jul med familjen Jansson som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs En helt vanlig jul med familjen Jansson som pocket

En helt vanlig jul med familjen Jansson finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa En helt vanlig jul med familjen Jansson med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa En helt vanlig jul med familjen Jansson med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: En helt vanlig jul med familjen Jansson
  • Författare: Martin Widmark
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-10-04
  • Pris: 135
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179757991

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit En helt vanlig jul med familjen Jansson?

En helt vanlig jul med familjen Jansson är skriven av författaren Martin Widmark

När gavs En helt vanlig jul med familjen Jansson ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-10-04.

Var kan jag köpa En helt vanlig jul med familjen Jansson?

Vi rekommenderar att du köper En helt vanlig jul med familjen Jansson hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ett extra skruvat julfirande med Sveriges knäppaste familj! När Martin Widmark, författaren till böckerna om LasseMajas detektivbyrå, skriver om familjen Jansson kan allting hända. Det lackar mot jul, och hemma hos familjen Jansson är julstöket i full gång. Men det är inte helt enkelt för barnen Kajsa och Alvin att hålla reda på sina hopplöst busiga föräldrar. Låter det märkligt? Inte alls. Det är för att det här är en galet knasig familj där barn och vuxna har bytt roller med varandra. Föräldrarna snor familjens gran i parken, startar snöbollskrig, och äter alla pepparkakorna på julfesten. Och när farfarsfar generalen ska vara tomte på julafton, ja då går det mesta på tok. Böckerna om familjen Jansson är en fyndig lek med roller och förväntningar som bjuder på igenkänning för hela familjen att skratta åt tillsammans. Allt fångat i Pelle Forsheds finurliga bilder i färg.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen