Yahya Hassan 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Yahya Hassan

Jämför och hitta det billigaste priset på Yahya Hassan 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Yahya Hassan 2 är skriven av Yahya Hassan och gavs ut 2020-04-08.

Yahya Hassan 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Yahya Hassan 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Yahya Hassan 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Yahya Hassan 2. Boken är skriven av författaren Yahya Hassan. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Yahya Hassan 2 var 2020-04-08.

Originalspråket som Yahya Hassan skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Yahya Hassan 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 112 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 158 x 10 mm och den väger så mycket som . Yahya Hassan 2 ISBN är . Yahya Hassan 2 är en fristående bok .


Läs Yahya Hassan 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Yahya Hassan 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Yahya Hassan 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Yahya Hassan 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Yahya Hassan 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Yahya Hassan 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Yahya Hassan 2 som pocket

Yahya Hassan 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Yahya Hassan 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Yahya Hassan 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Yahya Hassan 2
 • Författare: Yahya Hassan
 • Genre: Poesi
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2020-04-08
 • Pris: 209
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 112
 • Fysiska dimensioner: 215 x 158 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Yahya Hassan 2?

Yahya Hassan 2 är skriven av författaren Yahya Hassan

När gavs Yahya Hassan 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-04-08.

Var kan jag köpa Yahya Hassan 2?

Vi rekommenderar att du köper Yahya Hassan 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hösten 2013 gav den danske poeten Yahya Hassan ut diktsamlingen Yahya Hassan, om en uppväxt präglad av våld, svek och kriminalitet. Boken blev en sensation i Danmark och sålde över hundra tusen exemplar, och den fick också stor uppmärksamhet när den kom ut på svenska 2014.Uppföljaren Yahya Hassan 2 består precis som debuten av hårda, skoningslösa, självbiografiska dikter – genomgående skrivna med kompromisslösa versaler. De handlar om hans tid som “husblatte” som älskas av den danska kultureliten, om att vara hotad till livet och vara under ständig bevakning av livvakter, om tillvaron i fängelset, om hans psykos.

Utgivande förlag: Norstedts