Wylder’s Hand – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sheridan Le Fanu

Jämför och hitta det billigaste priset på Wylder’s Hand innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Wylder’s Hand är skriven av Sheridan Le Fanu och gavs ut 2017-12-01.

Wylder's Hand som bok, ljudbok eller e-bok.
Wylder’s Hand

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Wylder’s Hand

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Wylder’s Hand. Boken är skriven av författaren Sheridan Le Fanu. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Wylder’s Hand var 2017-12-01.

Originalspråket som Sheridan Le Fanu skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Wylder’s Hand i traditionell inbundet format så består den av 384 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 20 mm och den väger så mycket som 513 g. Wylder’s Hand ISBN är 9781981574971. Wylder’s Hand är en fristående bok .


Läs Wylder’s Hand som bok

För dig som vill köpa och läsa Wylder’s Hand som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Wylder’s Hand som ljudbok

Vill du lyssna på Wylder’s Hand som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Wylder’s Hand som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Wylder’s Hand som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Wylder’s Hand med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Wylder’s Hand med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Wylder’s Hand
 • Författare: Sheridan Le Fanu
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2017-12-01
 • Pris: 179
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 384
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781981574971
Vem har skrivit Wylder’s Hand?

Wylder’s Hand är skriven av författaren Sheridan Le Fanu.

När gavs Wylder’s Hand ut?

Boken gavs ut 2017-12-01.

Var kan jag köpa Wylder’s Hand

Vi rekommenderar att du köper Wylder’s Hand hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform