Wings Mini 7 Cd – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mary Glover

Jämför och hitta det billigaste priset på Wings Mini 7 Cd innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Wings Mini 7 Cd är skriven av Mary Glover och gavs ut 2002-09-01.

Wings Mini 7 Cd som bok, ljudbok eller e-bok.
Wings Mini 7 Cd

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 264

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Wings Mini 7 Cd

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Wings Mini 7 Cd. Boken är skriven av författaren Mary Glover. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Wings Mini 7 Cd var 2002-09-01.

Originalspråket som Mary Glover skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den Fe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Övrigt.

Om du vill läsa Wings Mini 7 Cd i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 2 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 125 x 140 x 10 mm och den väger så mycket som . Wings Mini 7 Cd ISBN är 9789127882287. Wings Mini 7 Cd är en del av serien: Wings.


Läs Wings Mini 7 Cd som bok

För dig som vill köpa och läsa Wings Mini 7 Cd som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 264 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Wings Mini 7 Cd som ljudbok

Vill du lyssna på Wings Mini 7 Cd som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Wings Mini 7 Cd som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Wings Mini 7 Cd som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Wings Mini 7 Cd som pocket

Wings Mini 7 Cd finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Wings Mini 7 Cd med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Wings Mini 7 Cd med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Wings Mini 7 Cd
 • Författare: Mary Glover
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2002-09-01
 • Pris: 264
 • Format: Övrigt
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 2
 • Fysiska dimensioner: 125 x 140 x 10 mm
 • SAB: Fe
 • ISBN: 9789127882287

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Wings Mini 7 Cd?

Wings Mini 7 Cd är skriven av författaren Mary Glover

När gavs Wings Mini 7 Cd ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2002-09-01.

Var kan jag köpa Wings Mini 7 Cd?

Vi rekommenderar att du köper Wings Mini 7 Cd hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Wings Mini är ett komplett läromedel för dina elever som behöver en långsammare takt i sin språkinlärning. Målet med Wings Mini är att alla elever ska bli godkända i årskurs 9. Wings Mini 6 vänder sig till elever som inte nått målen för årskurs 5 samt till elever som inte läst engelska tidigare. Fokus ligger på färdigheten tala. Till Wings Mini 6 hör en elev-cd.Wings Mini 79 består av en elevbok, lärarhandledning och cd för varje årskurs. Lärarhandledningen ger förslag på arbetsgång, bakgrundsinformation till faktatexterna samt kopieringsunderlag. Det finns även prov i handledningarna till årskurs 8 och 9. På cd-skivorna finns all text och hörövningarna inlästa.

Utgivande förlag: Natur &amp