Wildcard – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marie Lu

Jämför och hitta det billigaste priset på Wildcard innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Wildcard är skriven av Marie Lu och gavs ut 2019-06-24.

Wildcard som bok, ljudbok eller e-bok.
Wildcard

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Wildcard

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Wildcard. Boken är skriven av författaren Marie Lu. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Wildcard var 2019-06-24.

Originalspråket som Marie Lu skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Wildcard i traditionell inbundet format så består den av 352 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 145 x 30 mm och den väger så mycket som 570 g. Wildcard ISBN är . Wildcard är en del av serien: Warcross #2 (del 2).


Läs Wildcard som bok

För dig som vill köpa och läsa Wildcard som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Wildcard som ljudbok

Vill du lyssna på Wildcard som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Wildcard som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Wildcard som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Wildcard med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Wildcard med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Wildcard
 • Författare: Marie Lu
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2019-06-24
 • Pris: 149
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 352
 • Fysiska dimensioner: 217 x 145 x 30 mm
 • SAB:
 • ISBN:
Vem har skrivit Wildcard?

Wildcard är skriven av författaren Marie Lu.

När gavs Wildcard ut?

Boken gavs ut 2019-06-24.

Var kan jag köpa Wildcard

Vi rekommenderar att du köper Wildcard hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Emika Chen överlevde med nöd och näppe det internationella Warcross-mästerskapet. Med sig bär hon nu sanningen om Hideo Tanakas skapelse, en vetskap som gör att hon aldrig mer kommer att kunna lita på den person som en gång var hennes vän och förebild. Fast besluten att sätta stopp för Hideos fruktansvärda plan slår Emika följe med Phoenix Riders, bara för att upptäcka ett nytt hot på Tokyos neonupplysta gator: Någon har satt ett pris på Emikas huvud. Hennes enda chans att överleva vilar i händerna på Zero och hans hänsynslösa, svartklädda gäng. Men snart inser Emika att Zero inte är den han verkar vara – och att hans beskydd har ett pris.Insnärjd i en väv av svek och lögner måste Emika bestämma sig: Hur långt är hon beredd att gå för att stoppa mannen hon älskar? MARIE LU [f. 1984] är en amerikansk författare vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska »Spännande och full av twister och action. Jag älskade karaktärerna och framför allt huvudkaraktären Emika. Jag längtar efter bok två!« | Bokugglor »Miljön och karaktärerna gör att man är fast redan efter ett par kapitel, och jag fullkomligt älskar hur nördigt cool protagonisten Emika är.« | Bokkoll Om Warcross:Legend-serien, som såldes till 26 länder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga eliten. Wildcard – den avslutande, andra boken om Warcross-imperiet gick rakt in på New York Times bestsellerlista.   

Utgivande förlag: Modernista