WAVES OF OPPOSITION – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elizabeth A Fones-Wolf

Jämför och hitta det billigaste priset på WAVES OF OPPOSITION innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. WAVES OF OPPOSITION är skriven av Elizabeth A Fones-Wolf och gavs ut 2006-10-01.

WAVES OF OPPOSITION som bok, ljudbok eller e-bok.
WAVES OF OPPOSITION

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om WAVES OF OPPOSITION

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring WAVES OF OPPOSITION. Boken är skriven av författaren Elizabeth A Fones-Wolf. University of Illinois Press är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för WAVES OF OPPOSITION var 2006-10-01.

Originalspråket som Elizabeth A Fones-Wolf skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Radio vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa WAVES OF OPPOSITION i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 320 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 218 x 149 x 23 mm och den väger så mycket som 531 g. WAVES OF OPPOSITION ISBN är . WAVES OF OPPOSITION är en fristående bok .


Läs WAVES OF OPPOSITION som bok

För dig som vill köpa och läsa WAVES OF OPPOSITION som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på WAVES OF OPPOSITION som ljudbok

Vill du lyssna på WAVES OF OPPOSITION som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs WAVES OF OPPOSITION som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa WAVES OF OPPOSITION som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs WAVES OF OPPOSITION som pocket

WAVES OF OPPOSITION finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa WAVES OF OPPOSITION med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa WAVES OF OPPOSITION med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: WAVES OF OPPOSITION
 • Författare: Elizabeth A Fones-Wolf
 • Genre: Radio
 • Förlag: University of Illinois Press
 • Utgivningsdatum: 2006-10-01
 • Pris: 239
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 320
 • Fysiska dimensioner: 218 x 149 x 23 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit WAVES OF OPPOSITION?

WAVES OF OPPOSITION är skriven av författaren Elizabeth A Fones-Wolf

När gavs WAVES OF OPPOSITION ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2006-10-01.

Var kan jag köpa WAVES OF OPPOSITION?

Vi rekommenderar att du köper WAVES OF OPPOSITION hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

A riveting look at the rise of labor radio

Utgivande förlag: University of Illinois Press