Watership Down – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Frank Cottrell-Boyce

Jämför och hitta det billigaste priset på Watership Down innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Watership Down är skriven av Frank Cottrell-Boyce och gavs ut 2019-12-01.

Watership Down som bok, ljudbok eller e-bok.
Watership Down

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Watership Down

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Watership Down. Boken är skriven av författaren Frank Cottrell-Boyce. Simon Spotlight är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Watership Down var 2019-12-01.

Originalspråket som Frank Cottrell-Boyce skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Trade Cloth).

Om du vill läsa Watership Down i traditionell inbundet format så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 224 x 224 x 15 mm och den väger så mycket som 409 g. Watership Down ISBN är 9781534457065. Watership Down är en fristående bok .


Läs Watership Down som bok

För dig som vill köpa och läsa Watership Down som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Watership Down som ljudbok

Vill du lyssna på Watership Down som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Watership Down som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Watership Down som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Watership Down med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Watership Down med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Watership Down
 • Författare: Frank Cottrell-Boyce
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: Simon Spotlight
 • Utgivningsdatum: 2019-12-01
 • Pris: 189
 • Format: Inbunden (Trade Cloth)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 224 x 224 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781534457065
Vem har skrivit Watership Down?

Watership Down är skriven av författaren Frank Cottrell-Boyce.

När gavs Watership Down ut?

Boken gavs ut 2019-12-01.

Var kan jag köpa Watership Down

Vi rekommenderar att du köper Watership Down hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Simon Spotlight