Vips bakom stenarna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Oskar Jonsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Vips bakom stenarna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vips bakom stenarna är skriven av Oskar Jonsson och gavs ut 2021-07-01.

Vips bakom stenarna som bok, ljudbok eller e-bok.
Vips bakom stenarna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 135

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Vips bakom stenarna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vips bakom stenarna. Boken är skriven av författaren Oskar Jonsson. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vips bakom stenarna var 2021-07-01.

Originalspråket som Oskar Jonsson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Vips bakom stenarna är det: 9789179756710.


Läs Vips bakom stenarna som bok

För dig som vill köpa och läsa Vips bakom stenarna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 135 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vips bakom stenarna som ljudbok

Vill du lyssna på Vips bakom stenarna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Vips bakom stenarna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vips bakom stenarna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vips bakom stenarna som pocket

Vips bakom stenarna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vips bakom stenarna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vips bakom stenarna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Vips bakom stenarna
  • Författare: Oskar Jonsson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-07-01
  • Pris: 135
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756710

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vips bakom stenarna?

Vips bakom stenarna är skriven av författaren Oskar Jonsson

När gavs Vips bakom stenarna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-07-01.

Var kan jag köpa Vips bakom stenarna?

Vi rekommenderar att du köper Vips bakom stenarna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den blåser höstvindar och den lilla näbbmusen Vips jagar efter sin mössa som flugit iväg. Jakten leder fram till ett stenröse i utkanten av skogen. Bakom stenhögen är det lä och det är skönt att sitta där en stund och njuta av solen som värmer. Plötsligt prasslar det till. Det är något som rör sig väldigt snabbt – en ödla, minsann. En bra lekkamrat till Vips som också gillar att springa runt och leka kurragömma. Men innan Vips fattar vad som hänt har kompisen råkat riktigt illa ut … I ljuvliga akvarellbilder har Oskar Jonsson skapat en härlig värld som man får lust att upptäcka. Och den finns ju därute! I naturen kryper, växer och låter det hela tiden. Näbbmusen Vips är lite som en modern Plupp och påminner oss om hur enkelt och skönt det kan vara att bara sitta ute på en stubbe och se sig omkring. Men Vips blir förstås aldrig stilla så länge … Boken avslutas med enkla fakta om ödlan. Läs också "Vips vid bäcken", "Vips i trädet" och "Vips på isen".

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen