Vintergatan asfalteras i vitt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ana Luísa Amaral

Jämför och hitta det billigaste priset på Vintergatan asfalteras i vitt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vintergatan asfalteras i vitt är skriven av Ana Luísa Amaral och gavs ut 2012-11-01.

Vintergatan asfalteras i vitt som bok, ljudbok eller e-bok.
Vintergatan asfalteras i vitt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Vintergatan asfalteras i vitt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vintergatan asfalteras i vitt. Boken är skriven av författaren Ana Luísa Amaral. Almaviva är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vintergatan asfalteras i vitt var 2012-11-01.

Originalspråket som Ana Luísa Amaral skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi av särskilda poeter vilket ger den Hce.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Vintergatan asfalteras i vitt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 101 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 9 mm och den väger så mycket som . Vintergatan asfalteras i vitt ISBN är 9789198024302. Vintergatan asfalteras i vitt är en del av serien: Almaviva-bok (del 11).


Läs Vintergatan asfalteras i vitt som bok

För dig som vill köpa och läsa Vintergatan asfalteras i vitt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vintergatan asfalteras i vitt som ljudbok

Vill du lyssna på Vintergatan asfalteras i vitt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Vintergatan asfalteras i vitt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vintergatan asfalteras i vitt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vintergatan asfalteras i vitt som pocket

Vintergatan asfalteras i vitt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vintergatan asfalteras i vitt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vintergatan asfalteras i vitt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vintergatan asfalteras i vitt
 • Författare: Ana Luísa Amaral
 • Genre: Poesi av särskilda poeter
 • Förlag: Almaviva
 • Utgivningsdatum: 2012-11-01
 • Pris: 229
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 101
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 9 mm
 • SAB: Hce.03
 • ISBN: 9789198024302

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vintergatan asfalteras i vitt?

Vintergatan asfalteras i vitt är skriven av författaren Ana Luísa Amaral

När gavs Vintergatan asfalteras i vitt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-11-01.

Var kan jag köpa Vintergatan asfalteras i vitt?

Vi rekommenderar att du köper Vintergatan asfalteras i vitt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Detta är en lyrikantologi av Ana Luísa Amaral, Nuno Júdice och Vasco Graça Moura, tre portugisiska författare. Vissa dikter är präglade av melankoli och längtan, den “saudade” man möter i fadosånger. Andra dikter är satirer över vårt nutida Europa eller annat aktuellt ämne. Kärleksdikter, stämningsbilder från Lissabon, reflexioner kring mytiska motiv återfinns även.

Utgivande förlag: Almaviva