Vinet brinner – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Staffan Bruun

Jämför och hitta det billigaste priset på Vinet brinner innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vinet brinner är skriven av Staffan Bruun och gavs ut .

Vinet brinner som bok, ljudbok eller e-bok.
Vinet brinner

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Vinet brinner

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vinet brinner. Boken är skriven av författaren Staffan Bruun. Förlaget M är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vinet brinner var .

Originalspråket som Staffan Bruun skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Vinet brinner är det: 9789523335172.


Läs Vinet brinner som bok

För dig som vill köpa och läsa Vinet brinner som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vinet brinner som ljudbok

Vill du lyssna på Vinet brinner som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Vinet brinner som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vinet brinner som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vinet brinner som pocket

Vinet brinner finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vinet brinner med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vinet brinner med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Vinet brinner
  • Författare: Staffan Bruun
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Förlaget M
  • Utgivningsdatum:
  • Pris:
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789523335172

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vinet brinner?

Vinet brinner är skriven av författaren Staffan Bruun

När gavs Vinet brinner ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Vinet brinner?

Vi rekommenderar att du köper Vinet brinner hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I flera generationer har Luigi Bacerottis förfäder odlat sina berömda falanghinaviner i Kampanien. Nu bränner den allt obarmhärtigare italienska solen sönder vinrankorna, och Bacerotti flyttar istället till Finland, där klimatet blivit optimalt för vinodling. Men alla uppskattar inte de nya vinsorterna Borgå Bordeaux och Soave Sjundeå. Nationalisterna i föreningen Finsk Jord i Finska Händer vill köra iväg de inflyttade odlarna och skyr inga medel i sin kamp. När en större vapenlast avslöjas inser polisen att det är allvar. Bland de misstänkta finns också den allt mera militanta miljörörelsen med sin hemlighetsfulla ledare Bella Ranta, och antivaccinrörelsen som vägrar sprutor trots att coronapandemin tagit ny fart. Burt Kobbat bjuder representanter för extremrörelserna till sin TV-show i hopp om att kunna medla, men inser sitt misstag när han plötsligt står i centrum för en mordutredning. Vinet Brinner är Staffan Bruuns tolfte bok om Burt Kobbat efter debuten 1992 med Club Domina. Journalisten Burt Kobbat är ett slags medelålders Tintin som under åren bland annat letat rätt försvunna Beatles-inspelningar och löst många mystiska dödsfall.

Utgivande förlag: Förlaget M