Vid flodens strand – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bengt Söderbergh

Jämför och hitta det billigaste priset på Vid flodens strand innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vid flodens strand är skriven av Bengt Söderbergh och gavs ut 2019-10-29.

Vid flodens strand som bok, ljudbok eller e-bok.
Vid flodens strand

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 128

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Vid flodens strand

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vid flodens strand. Boken är skriven av författaren Bengt Söderbergh. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vid flodens strand var 2019-10-29.

Originalspråket som Bengt Söderbergh skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Vid flodens strand i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 246 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 2 mm och den väger så mycket som 20 g. Vid flodens strand ISBN är 9789113100586. Vid flodens strand är en fristående bok .


Läs Vid flodens strand som bok

För dig som vill köpa och läsa Vid flodens strand som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 128 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vid flodens strand som ljudbok

Vill du lyssna på Vid flodens strand som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Vid flodens strand som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vid flodens strand som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vid flodens strand som pocket

Vid flodens strand finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vid flodens strand med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vid flodens strand med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vid flodens strand
 • Författare: Bengt Söderbergh
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2019-10-29
 • Pris: 128
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 246
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 2 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789113100586

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vid flodens strand?

Vid flodens strand är skriven av författaren Bengt Söderbergh

När gavs Vid flodens strand ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-10-29.

Var kan jag köpa Vid flodens strand?

Vi rekommenderar att du köper Vid flodens strand hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vid flodens strand är en familjeroman som tar sin början på 1920-talet. Den inrymmer Stockholmsutställningens och funktionalismens år och Kreugerkraschens tid. I centrum för berättelsen står den åldrande byggmästaren Hans Vintermann med sin unga franska hustru Madeleine och sonen Sten, och vi får lära känna dem och deras miljö.Bengt Söderbergh debuterade 1948 med Den förstenade och har skrivit ett stort antal romaner och även verkat som översättare.

Utgivande förlag: Norstedts