Vi som såg dem komma – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Malin Edgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Vi som såg dem komma innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Vi som såg dem komma är skriven av Malin Edgren och gavs ut 2018-01-04.

Vi som såg dem komma som bok, ljudbok eller e-bok.
Vi som såg dem komma

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 271

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Vi som såg dem komma

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Vi som såg dem komma. Boken är skriven av författaren Malin Edgren. Melitt Kultur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Vi som såg dem komma var 2018-01-04.

Originalspråket som Malin Edgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Migration, immigration & emigration vilket ger den Ohd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Vi som såg dem komma i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 110 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 7 mm och den väger så mycket som . Vi som såg dem komma ISBN är 9789163958281. Vi som såg dem komma är en fristående bok .


Läs Vi som såg dem komma som bok

För dig som vill köpa och läsa Vi som såg dem komma som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 271 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Vi som såg dem komma som ljudbok

Vill du lyssna på Vi som såg dem komma som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Vi som såg dem komma som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Vi som såg dem komma som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Vi som såg dem komma som pocket

Vi som såg dem komma finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Vi som såg dem komma med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Vi som såg dem komma med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Vi som såg dem komma
 • Författare: Malin Edgren
 • Genre: Migration, immigration & emigration
 • Förlag: Melitt Kultur
 • Utgivningsdatum: 2018-01-04
 • Pris: 271
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 110
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 7 mm
 • SAB: Ohd
 • ISBN: 9789163958281

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Vi som såg dem komma?

Vi som såg dem komma är skriven av författaren Malin Edgren

När gavs Vi som såg dem komma ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-01-04.

Var kan jag köpa Vi som såg dem komma?

Vi rekommenderar att du köper Vi som såg dem komma hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Hösten 2015 kom ett stort antal människor på flykt till Sverige för att söka skydd. Många av dem var ensamkommande barn. Myndigheter och institutioner, vars verksamheter inte var dimensionerade för omfattningen, sattes på prov. Alla samhällskrafter mobiliserades för att ge tak över huvudet, mat och skolgång. Men hur blev det? Och vad hände sen?Vi som såg dem komma är en antologi som ger läsaren en unik inblick i några av de erfarenheter som yrkespersoner inom den kommunala sektorn har av det svenska flyktingmottagandet. Innehållet ger också en möjlig grund för utvecklingsarbete när det gäller samverkan mellan olika aktörer.Antologin är inte minst en del av ett vittnesbörd över en viktig, omvälvande utveckling i Sveriges nutidshistoria. Här är våra personliga berättelser. Det var vi som såg dem komma.Medverkande författare;Carola JanssonJoakim RolfLina ÖstermanMalin EdgrenMaria FrykeTommy BodénMed förord av historieprofessor Dick Harrisonoch Malin Edgren

Utgivande förlag: Melitt Kultur